Bussi hyytyi yllättäen Kambodžan maaseudulla

Matkaa Phnom Penhistä Siem Reapiin oli 320 kilometriä ja aikaa sen taittamiseen tarvittiin lähes 11 tuntia. Tämä kertoo jotain teiden kunnosta.
Kuoppaiset tiet saivat myös Ajokin yskimään ja muutama tunti vierähti tien sivussa autoa huoltaessa. Vika kuitenkin löytyi ja matka jatkui.

http://youtu.be/7Dvdt0grHaw

  1. Ai että, rupes omat päivän ongelmat naurattamaan, meni bussista vain jarrulevy paloiksi. Helpommaksi asian teki tietysti tuttu ympäristö ja apu lähellä. Ei tarvinnu lumihangessa ruveta etsimään vikaa… Vaikka tulihan niitä ärräpäitä..

    Tsemppiä sinne, tämä duunihan on ammatinvalintakysymys ongelmineen kaikkineen. Onneksi matkustajat takuulla tietävät sielä kolkalla matkatessaan, ettei kaikki voi sujua ”liian” helposti. Voi miten mielelläni istuisin kyydissä-ja mieluiten ajaisin osani, jos miehet naista rattiin arvaisivat päästää.
    Mukana kuljen taas loppuun saakka, kotisohvalta käsin.

  2. Niin ja vielä piti sanomani,
    ei ole herkkua +40 C siinä kopissa, tiedän. Mutta eipä tämä -15 C ja jäätävä tuulikaan kovin makealta maistu. Ehkäpä jostain Etelä-Kiinasta löytyy lopulta asiallinen kompromissi. Katsotaan.

    Terveisiä Kiovasta. Tulossa ollaan…

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy