Helsingin Pikavuoroinfo, eksyksissä?

 

Tulihan se sieltä, odotinkin, että joku kysyy tai kommentoi edeltävää blogikirjoitusta kysymyksellä: ”Missäs päin tämä info järjestetään?”.

Pikavuoroinfot ovat tähän asti järjestetty Salossa ja Helsingissä. Salossa infot on järjestetty kahdessa eri paikassa: Salon Piihovilla (ABC-asemalla) sekä rautatieasemalla. Helsingissä sen sijaan Elielinaukiolla ja eteläisellä rautatiekadun ns. ”ryssäparkissa”. Ei niin voi sanoa, tai noh ainakin useat bussikuskit kuvailevat alueen näin. Alueella näkyy useita venäläisiä busseja, jotka pitävät jonkin sortin leiriä. Itse diggaan kansainvälisestä meiningistä, mahdollisesti tästä syystä Pikavuoroinfot ovat olleetkin kotoisia. Toinen Pikavuoron infopiste oli Helsingin Elielinaukion linja-auto -parkki, jossa ulkomaalaiset pullokerääjät vauhdittivat monikulttuurista menoa.

 

Selkäpuolella, takana ylhäällä lukee: Maailman hämmästyttävin bussimatka.
Selkäpuolella lukee: ”Maailman hämmästyttävin bussimatka” – Sitä se kieltämättä on ollutkin.

Järjestän siis pienimuotoisen skapan: Mikä on sinun mielestä hyvä paikka pitää Amerikan Pikavuoroinfo?

Paras ehdotus mikä miellyttää minua, palkitaan ja todennäköisesti valitaan seuraavaksi infopaikaksi.

Palkinto on vain t-paita, eikä mikä tahansa t-paita, vaan kuuminta kuumin Pikavuoro t-paita.

Lisää varmasti painetaan, mikäli kansa sitä haluaa 😀

Ehdotusten jättäminen: klikkaamalla alla olevaa ”kirjoita oma kommentti” -kohtaa.

  1. Olisiko Helsingin Kaivopuiston Rannassa, siellä on useita kilpailevia kahviloita, jotka mielellään luovuttaisivat tilat käyttöön. Ja on myös kansainvälinen meininkin, niin USAn, kuin Venäjän lähetystöt kivenheiton päässä. Ja jos halutaan muuten vaan kokoontua (ilman kahvilaa), niin senkin voi tehdä Kaivarin puistossa. Sinne mahtuu, koska siellä järjestetään isoja konserttejakin.

    1. Helsinki stadion P-alueella Paavo Nurmen patsaan vieressä jonne kaikki osaavat ja voi tulla omalla autolla. Tilaa on isolle bussille. Baari tiloja ei tarvitse jos info tapahtuu bussin sisällä. Vieressä on entinen messuhalli jonka päässä rafla ruokailuun tai juomiseen. Hyvä mesta, monet kokoontumisajot alkaa täältä.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy