Lentäen olisit jo perillä

Pikavuoron Viihdepäällikkö Tuomas
Mutta missä on Viihdepäällikkö?

Matka Singaporesta Darwiniin näyttää kartalla varsin kevyeltä. Tällä hetkellä silmäpusseihin armottomasti iskevästä matkanteosta on kuitenkin keveys kovin kaukana.

Kello vilistää vääjäämättä kohti aamuviittä, joka on kymmentuntisen vaihtoajan puolimatkan merkki. Mansikkafanta maistuu liian makealta, mutta energiaa on pakko raastaa irti jostain. Nukkuminen McDonald’sin terassilla ei juuri houkuta.

Odotusajan piti kulua aikalailla erilaisissa tunnelmissa. Alkuperäissuunnitelman mukaan Viihdepäällikön pitäisi istua vastapäätä kyhjöttävällä metallituolilla. Vaan miespä viilettää Jakartassa. Jos tapahtumien ja ajatusten kulku olisi minulle täysin avautunut, jakaisin sen mielelläni eteenpäin. Nyt Tuomaksen matkakertomus on kovin aukkoinen. Jaan sen silti.

Omien sanojensa mukaan Viihdepäällikkö taittoi muutamassa päivässä periaatteessa Pikavuoron Aasian-etapin. Jossain vaiheessa mies oli Krabilla, seuraavalla kerralla Kuala Lumpurissa ja hetkeä myöhemmin Melakassa. Mielenkiintoiselta kuulostava reittivalinta kantoi hedelmää aina loppusuoralle asti, jolloin Tuomaksen keskittyminen hetkeksi herpaantui.

– Ehtiikö vielä? Oon melkein Expon asemalla. V…. en tajunnu kelloa ja autoin yhen jenkin hotlaan. Prkl! luki saapuneessa tekstiviestissä.

Viihdepäällikkö Tuomas selittää, mikä meni vikaan.
Viihdepäällikkö Tuomas selittää, mikä meni vikaan

Tuolloin toivoni alkoi jo hiipua. Tuntia ennen koneen lähtöä mies oli yhä matkalla Singaporen lentokentälle, ja mikä parasta: liputta. Jälkeenpäin ajateltuna hyvä niin, sillä kone lähti lentoon hyvissä ajoin ennen Tuomaksen saapumista.

Singaporen lentokentän tapahtumat ovat täysin arvailujen varassa. Juuri ennen oman koneeni lähtöä saapuneesta viestistä olisi voinut ymmärtää Viihdepäällikön lentävän Singaporesta suoraan Darwiniin, mutta myöhemmin tietokoneen äärestä yhytetty Tuomas tunnustikin olevansa Jakartassa matkalla Balille, joka toimii levähdyspaikkana matkalla Darwiniin.

Innolla odotan pääseväni kuuntelemaan tarinan käänteitä Tuomaksen saapuessa Denpasarin lentokentälle. Valitettavasti miehen tuntien kyseessä on pikemminkin jos kuin kun. Viihdepäällikön polulle voi nimittäin vielä sattua vaikka kuinka monta mutkaa.

Darwinin päässä osoite on kuitenkin onneksi jo selvillä. Se on kaupungin keskustassa sijaitseva Chilli’s hostel, jonne kippari on neuvotellut hyvät diilit koko pikavuoropoppoollee. Sinne kannattaa siis suunnata. Sekä matkalaisten asumaan että muiden moikkailemaan matkalaisia.

Tarvittaessa Janin tavoittaa numerosta +61402237954.

  1. Täällä vaikuttaa näköjään toinenkin Kipa joten laitanpa selvennyksen vuoksi ihan oman profiilin tänne.

    Ei siitä teidänkään elämästä näköjään draamaa ja yllättäviä käänteitä puutu.. Ja saavutus tuokin että Tuomas se vaan ”viihdyttää” olematta itse edes läsnä. 😀 Koittakaahan taas pärjäillä! Jälkikäteen kotisohvalta käsin muisteltuna monet kommellukset tuntuu jo ihan huvittavilta joten avoimin mielin etiäpäin! 🙂

    Kipa the 1st

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy