Muffinssivaras

 

Ajokin katto

Pikavuoro lähti liikenteeseen erittäin juhlallisesti, vanhojen Pikavuorolaisten jälleen näkemisen riemu oli jotain sanoin kuvaamatonta. Ensimmäinen pysähdys oli Lopburiin, joka oli ihan hyvä stoppi ensimmäiseksi yöksi. Majoittauduimme hotellissa nimeltä Monkey City.

 

Pikavuoro on potkaistu käytiin.
Pikavuoro on potkaistu käytiin.

Lopburissa ei mielestäni ollut kauheasti nähtävää, lukuun ottamatta vapaana olevia apinoita, mutta kuitenkin oli ihan hauska nähdä tällainenkin Thaimaan kaupunki.

 

Möhkäle.
Möhkäle.
Apinoita.
Apinoita.

Yhdeltä matkustajaltamme apina nappasi kädestä muffinssin, itse pelkäsin kännykän puolesta. Tällä kertaa vältyttiin kuitenkin suuremmalta draamalta.

 

Lopburi - Phitsanulok.
Lopburi – Phitsanulok.

Tiistaiaamuna matka jatkui Phitsanulokiin ja matkalla tehtiin pit stop Nakhonsawanissa, jossa pyörähdettiin paikaillisessa puistossa ja ruokailtiin ostarissa.

Fuji

Phitsanulokin vierailu on saatu päätökseen ja tänään saavuimme jo Sukothaihin, missä vietämme seuraavat kaksi yötä, ennen Chiang maihin siirtymistä.

Huomenna kokoan Teille Phitsanulokin kuulumiset.

  1. No niinpä näköjään tuli kattoon isänmaallista maalia. Muutenkin Ajokki näyttää olevan yllättävän hyvässä kuosissa, ainakin yläviistosta kuvattuna.

    Oliko ostariravintolan nimi muuten sattumoisin Fuji?

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy