Pikavuoro Thaimaan tulvissa

Ajokki Royal veden keskellä
Ajokki kynsi merta

Pikavuoron tämänpäiväinen visiitti kauniille Songkhla-järvelle meinasi muuttua ikäväksi kokemukseksi. Lopulta vastoinkäymisistä kuitenkin selvittiin. Katso, miten Ajokki vei voiton luonnonvoimista!

http://www.youtube.com/watch?v=PiD27i20pUk

Alla vielä pari kahlauskuvaa.

Ajokki ja sonni
Myös eläimet yrittivät iskeä kapuloita rattaisiin
Ajokki ja vesi
Pikavuoro voitti veden
  1. Live GPS seurantaan on ilmeisesti tehty jotain muutoksia, sillä meidän perheen tietokoneet eivät enää siitä selviä, vaan jäävät nyt jumiin jauhamaan. Onhan näillä koneilla ikää jo usea vuosi, mutta kaikki muut tarvitsemamme sovellukset kyllä niissä pyörivät. Täytyy ilmeisesti jäädä ”rannalle ruikuttamaan”.

   1. Hei Pappa

    Teimme tosiaankin muutoksia seurantaan, lisäsimme aikaleiman reitille josta näkyy milloin matkalaiset ovat missäkin kohtaa olleet. Toiminto vaatii käyttäjän koneelta hieman enemmän kuin edellinen versio, mutta ei hätää.
    Olemme sopineet Rantapallon kanssa että sivuille tulee linkki kevyemmästä versiosta jonka toivomme aukeavan kaikkien koneella , siellä ei ne aikaleimat näy muuten kartta on sama.

    Korjaus näkyy käyttäjille varmaankin vuorokauden kuluessa, tällaisia pieniä ongelmia ilmenee kun käyttäjien koneet ja yhteydet ovat hyvin erilaisia mutta kun saamme tiedon korjaamme kyllä tilanteen :))
    Ei ole tarkoitus jättää ketään ”rannalle ruikuttamaan”

    Pysytään kartalla

    Jari

     1. Kiitos ”kevyemmästä” kartasta. Toimii nopeasti!
      Taas mukana matkassa.

 1. Tuoko tulva:lle!ei kannata paljon sitä turpaa louskuttaa.kuitenkin ”thaivaassa”on tullu sen verran ruumita,tämän syksyn tulvissa kuin sielä pohjanmaanpelloilla on asukkaita.

 2. Mä en myöskään menisi välttämättä kahlaamaan tuohon veteen. Lannoitteet, ulosteperäiset bakteerit yms. mielenkiintoiset kyllä saavat äkkiä vankan miehenkin lasarettiosastolle.

  1. Kiitos valittamisesta Sampsa. Myohemmin muistin viela, etta varpaassa tuossa tilanteessa edelleen suht tuore avohaava 😀 Mutta pakko myontaa, etta ei tuossa kuvaus tilanteessa tullut noita asioita mietittya.

   ps. Taisin astua kaikenlisaksi videossa vierailevan sonnin **skaan…. :/

  2. Noo,
   viihdepäälliköllä toki lienevät rokotukset kunnossa, myöskin ne tulvedessä avojaloinjuoksentelusellaiset.

   Älkäähän muuten karatko. Lentoni on Kuala Lumpurissa aamupäivällä 14.12.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy