Pikavuoron infoiltapäivä 10.6.2012

PIKAVUORO MAAILMAN YMPÄRI -INFO 10.6.2012

Ohjelma
14.00 Aasian etappi Bangkokista Etelä-Korean Busaniin / talvi 2012-13
16.00 Pohjois-Amerikan etappi Alaskasta etelään / kesä 2013

Paikka
Infoiltapäivä järjestetään hyvien liikenneyhteyksen päässä Piihovin liikenneasemalla Salossa.

Tervetuloa!
Kutkuttaako matka bussikyydillä Koreaan? Tule kuulemaan lisää Pikavuoron uusista kuvioista, tapaamaan kuljettaja Lainetta ja tutustumaan muihin lähtijöihin – tilaisuus on avoin kaikille Pikavuorosta kiinnostuneille.

Pikavuoro maailman ympäri
Lähtemisen riemua Thaimaassa

Sunnuntaiajelulle Saloon – tule tutustumaan Pikavuoroon

Varaa kesäkuun toinen sunnuntai kalenteriisi ja suuntaa kohti Saloa, jos ajatus Ajokki Royalin kyytiin hyppäämisestä saa matkakuumeesi vähääkään nousemaan.

Infossa kerromme lisää reitistä, matkakohteista, viisumeista sekä vakuutuksista ja saat tietenkin tilaisuuden kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset suoraan kuljettajalta. Voit samalla tehdä varauksen ja varmistaa oman paikkasi Pikavuorossa.

Ensi talven Bangkok-Busan -etapin lisäksi kesän 2013 matka Pohjois-Amerikan halki on herättänyt jo nyt runsaasti kiinnostusta. Infon kaksi ensimmäistä tuntia on omistettu Korean-matkan käsittelyyn, mutta sen jälkeen kello 16 alkaen ohjelmassa on myös Amerikka-etapin suunnittelua.

Voit tulla infoon vain sinua kiinnostavan osuuden ajaksi tai yhtä hyvin viipyä pikavuorolaisten seurassa koko iltapäivän.

Paikalle on tulossa on kippari Laineen lisäksi alkuperäisiä Pikavuoro Bangkokiin -matkustajia ja muita kokeneita pikavuorolaisia, joten infotilaisuus on mitä erinomaisin mahdollisuus tutustua extreme-bussimatkailun saloihin ja kuulla kaikki ne tarinat, jotka eivät Ajokki Royalin penkeiltä koskaan blogiin saakka päätyneet!

  1. Ellen töihin joudu tulen varmasti. Tosin tuo työ on sellainen että se on hoidettava jos kohdalle osuu. Olin siellä infossa viimeksikin ja vaikka en reissulle voikaan lähteä niin saahan sitä suunnitella. Ja kuka tietää? jospa repäisisin. Tuo puolisko haaveilee siitä Ameriikan osuudesta…minä en niinkään.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy