Pikavuoron tytöt hyppäsivät maailman korkeimman benji-hypyn – katso video!

Varoitus. Tämä päivitys pitää sisällään video- ja kuvamateriaalia, joka ei ole tarkoitettu heikkohermoisille.

233 metristä putoavia Pikavuorolaisia!

Macau tower
Yksi kerros Macau-tornista oli varattu eri tavoilla putoaville ja tornin reunojen ulkopuolella roikkuville hurjapäille.

Reportteri Mirkan päätä on lähes koko reissun vaivannut tietoisuus Hong Kongin edustalla olevan Macaon hullutuksista, kuten benji-hyppy mahdollisuudesta. Eräs aurinkoinen päivä lähdettiinkin lautalla tälle eriskummalliselle kasinoiden täyttämälle niemelle ja toteutettiin Guinnesin ennätyskirjaankin kirjattu maailman korkein benji-hyppy.

 

Benji- hyppyyn valmistautuminen
Ensin vaihdettiin kengät lenkkareihin, sitten puettiin valjaat päälle ja käytiin vaa´alla. Paino kirjoitettiin tussilla käteen, jotta hypääjä tulee vain sopivan alas köytensä kanssa.

Kaikessa hiljaisuudessa Riikka ilmoitti hyppäävänsä myös, jos rahat vain riittävät. Torniin ylös pääsi muutamalla eurolla, mutta narun päässä alas tuleminen maksoikin sitten jo lähemmäs 300 euroa.

 

Mirka ja Riikka benji-jonossa
Aasialainen tapa poseerata ”innocent eyes, sexy lips” sai uuden muodon ennen Macau- tornistä pää edellä hyppäämistä. Riikka pysyy tyynenä, mutta kuulkaapa huuto videolla!

Nuoret ja hauskat hyppyä pyörittäneet miehet vitsailivat ja juttelivat hermostuneille benji-hyppääjille, eivätkä jättäneet varaa perääntymiselle. ”Lankulta” kaaduttiin tyhjyyteen kädet levällään ja leuka ylhäällä, poikien laskettua viiteen.

 

Mirka hyppää benjin
Näkymät olivat huimat ja hyppääminen vastoin ihmisluontoa, mutta aivan mielettömän upean tuntuista.

Ennen hyppyä kaksi herraa tarkastivat toisiltaan tuplavarmistaen, että kaikki turvatoimet ovat kohdallan ja kävivät läpi hyppääjän kanssa mitä tehdä. Ensimmäisen pompun aikana piti löytää polven lähettyviltä naru ja riuhtasta sitä kuin ”petollista poikaystävää”, jotta hyppyasento vaihtui istuma-asentoon ja hyppääjä pääsee nauttimaan maisemista ja laskeutumaan mukavammin.

Tyylipuhtaat suoritukset ja tunnelmat nähtävissä videolla.

 

http://youtu.be/8EJcuyethXo

 

 1. Pysytäänhän totuudessa kuitenkin.
  #1 Royal Gorge Bridge, Colorado, USA – 1,053 feet (321 m)
  #2 Macau Tower, China – 760 feet (233 m)
  #3 Verzasca Dam, Switzerland – 720 feet (220 m)
  #4 Bloukrans Bridge, South Africa – 708 feet (216 m)
  #5 Europabrücke Bridge, Austria – 630 feet (192 m)

  1. Siis onko niin, ettei paikka ole sama josta tulimme yli maanantaina? Tuolloinhan ylitimme rajan Shenzhenin rautatieasemalta, joka ei ole tuolla vaan Lo Wun Hong Kongin metroaseman kohdalla.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy