Pysy perillä Pikavuoron liikkeistä

Itsenäisyyspäivän vastaanotto
Itsenäisyyspäivää Pikavuoro vietti Penangilla

Näitä kanavia seuraamalla pysyt varmasti kartalla.

Blogista löydät edelleen kaiken mahdollisen. Tekstit, kuvat ja videot seuraavat matkantekoa vääjäämättä. Halutessasi saat uudesta postauksesta myös ilmoituksen sähköpostiisi!

Pikavuoron Facebook-sivulla ilmoitetaan uusista päivityksistä niin ikään. Lisäksi nähtävillä on runsaasti matkan aikana räpsäistyjä valokuvia – myös niitä, jotka eivät tilankäytöllisistä syistä mahdu blogin puolelle. Tykkääjien määrä lähentelee jo tuhatta!

Twitterissä Pikavuoroa seuraavat saavat blogipäivitysten ja Facebook-tapahtumien lisäksi muistutuksia myös muista aiheen kannalta keskeisiä vinkkejä ja linkkejä.

Pikavuoron mediasivulla seurataan tarkasti muiden viestimien pikavuorouutisointia. Lista on vastikään päivitetty – katso, mitä muut ovat matkasta mieltä!

Marine Traffic –sivustolla voi valvoa Ajokkia kuskaavan Thor Libra –laivan liikkeitä, kunnes gps-kartta saadaan taas Australian mantereella pelittämään.

Muista myös osallistua! Ruusuja, risuja ja vaikka vähän neutraalimpiakin kommentteja voi laittaa tulemaan esimerkiksi palautelomakkeen tai alla olevan kommenttikentän kautta

  1. Asiallinen kommentti – etenkin parin viime viikon aikana Twitter on kiireiden takia jäänyt turhan vähälle huomiolle. Uudenvuodenlupauksena parannan tapani, no worries! =)

   K

 1. Suuret kiitokset jo tähänastisesta blogista. Itse kaipailisin enemmän kuvia matkasta sekä matkustamisesta ja tietysti näkymistä matkan varrelta. Niitähän tulee varmasti aika reilusti matkalla ”räpsittyä”, joten niitä voisi tännekkin lisäillä meidän ihailtaviksi. Eikä niiden tarvitse olla mitenkään loppuun asti siloteltuja ja mietittyjä taideteoksia. Kaikenlaiset kuvat kun tuovat paremmin esille tuon matkustamisen fiiliksen.

  1. Kiitos palautteesta – pyrinpä panostamaan tähän enemmän! Kuvia tosiaan on tullut nappailtua huomattavasti enemmän kuin mitä täällä on esillä. Tietty itsekriittisyys nousee silti aina pintaan otoksia valikoidessa – pyrinpä pääsemään pikkuhiljaa siitäkin eroon 🙂

   Anyway, kuvia on tosiaan runsaammin nähtävissä Facebookin puolella: http://www.facebook.com/pages/Pikavuoro-maailman-ymp%C3%A4ri/210397812335239?sk=photos

   K

 2. Ei mitenkään törkee, vaan tupaloiva ihminen. Ja eihän me tiedetä, minkä merkkinen tupakka. Tai palaako se edes. HEI IHMISET, ei ole pakko katsoa näitä kuvia, jos ilettää tupakka kuvassa. Onhan tuo vähän pään hiekkaan upottamista, kun ei voi katsoa, kun muut tupakoi. Törkeetä, kun tupakoitsijoilta on viety kaikki ihmisoikeudet.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy