Sinun mahdollisuutesi vaikuttaa


Mitä sinä haluaisit lukea?

Miellyttääkö asiatyylinen faktakerronta, rennompi fiilistely vai haluatko kenties lukea Pikavuoron kuulumiset runomuodossa? Kiinnostavatko värikkäät kuvat, vauhdikkaat videot vai luetko mieluummin pidempiä tekstejä? Toivotko juttuja Ajokki Royalista, ennakkoluulottomista matkailijoista vai reitin varrelle osuvista eläimistä?

Sinä toivot, minä toteutan. Ainakin hyvät ideat.

Kommentoi postauksia, laita viestiä Facebookissa tai Twitterissä tai lähetä vinkkisi sähköpostitse.

P.S. Terveiset Pattayalta. Aiheeseen liittyvaa postausta tulossa piakkoin!

  1. Viime etapilla Salo – Bangkok oli välillä suuria vaikeuksia saada nettiyhteys toimimaan tai ylipäätään löytää paikkoja raporttien lähettämiseen. Nyt tällä etapilla olemme koko ajan erinomaisten yhteyksien päässä, joten uskon raporttien olevan huomattavasti tuoreempia ja myöskin enemmän kuulumisia sisältäviä. Viimeksihän oli vaikeaa saada ajankohtaisia tapahtumia blogiin,johtuen muutaman vrk viivästyksestä yhteyksien pätkiessä.

 1. Rennompaa faktakerrontaa, värikkäillä kuvilla/vidoilla, ennakkoluulottomilla matkailijoilla sekä reitin varelle osuvilla eläimillä höystettynä, unohtamatta Ajokki Royalia :))

  1. Tätä komppaan minäkin! kaikkea ja monipuolisesti, jos joku ei jaksa pitkiä tarinoita lukea, voi hän jättää sitten lukematta tai voihan jutun alussa olla ”fakta tiivistelmä” mistä ydin jo selviää…

   Innolla odotan kaikkia juttuja!

 2. Haluaisin kuulla tästä ihanasta ja todella mielenkiintoisesta matkasta mieluiten asiatyylisellä kerronnalla. ”Läpän heittäminen” ja muu rentoilu kun ei välttämättä kuulosta kirjoitettuna niin rennolle ja hauskalle kuin puhekielessä. Lisäksi meitä on varmaan niin monenlaisia blogin seuraajia, että toiveisiin voi olla vaikea vastata juuri kaikkia mielyttävällä tyylillä.
  Itseäni kiinnostaa tietysti Ajokki Royalin kuulumiset. Sen lisäksi reitin varrelle osuvat eläimet ja muut hauskat/jännät/erilaiset kulttuuriset kokemukset, maahan ja sen ihmisiin liittyvät tarinat. Ei kuitenkaan mikään henkilögalleria mukana matkustavista ihmisistä. Heistäkin voi kertoa jotain pientä, mutta ei niin että joka matkustajalle on varattu oma avautumisslotinsa blogiin.
  Kiitos ja oikein ihanaa ja antoisaa matkaa!

 3. Ehdottomasti jonkunlainen esittely tyyliin ’faktat tiskiin’ kaikista matkustajista, sita jain viime etapilta kaipaamaan.
  Rennosti faktoja ja hienoja kuvia, videoita en kaipaa lainkaan.

  1. Kaikki matkustajat eivät halua kertoa itsestään ja sitä kaikkien tulee kunnioittaa. Mukaanlukien itseni en tule juurikaan kuvissa tai viedoissa esiintymään, vaan teen tätä matkaa itselleni. Ne jotka haluavat antaa itsestään enemmän panosta julkisuuten sen tekevät, mutta kaikki eivät sitä todellakaan halua.

 4. Mielelläni kuulisin erityisesti matkalla kohdatuista jännittävistä eläimistä.

  Myös reissu-soundtrack olisi kova. Pikavuororeportterin musiikkimaku kiinnostaa – ehkä listalta löytyy yllättäviä nimiä, esimerkiksi Hectoria!

  Kuvat olisivat kiva lisä. Erityisesti erilaisista rantakohteista, uimismahdollisuuksista, auringonotosta ja muusta reportterin vähäpukeisesta oleskelusta voisi raportoida runsain kuvin.

  1. Hyvä Fasaani,

   eläimista kerrotaan varmasti, kun niitä tulee vastaan. Hectorin tuotanto puolestaan kuuluu varmasti jokaisen reissaajan vakiovarustukseen. Muiden toiveiden toteutumista joudut valitettavasti vielä odottamaan!

   K

 5. Mielelläni itsekin kuulisin pienet esittelyt mukanaolijoista. Toki jos joku ei halua itsestään mitää kerrottavan niin ei heistä 🙂 Kaikki käytännön ongelmat ja sattumukset , miten on ratkottu ja onnistuttu- näistä kuulisin mieluusti.

 6. Moikka Reportteri, toivoisin pajon rentoja juttuja ihmisistä, eiäimistä ja matkan kulusta yleensä. Toivottavasti juttuja ilmestyy myös mahdollisimman usein luettavaksi meille tänne syyspimeään jääneille.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy