18.4 – 8.5.2017 Sotshi, Venäjä – 4 matkustajaa vaille

 

 

150404-1
Kuva Turkin matkalta huhtikuussa 2015.

Pidimme viime sunnuntaina Pikavuoroinfon Helsingissä. Nyt tilanne katsausta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä Sotshin matkalle on viikon päästä eli 28.2 klo 15.00 mennessä.

Klikkaa tästä! Katso reitti Helsingistä aina Sothsiin asti.

Klikkaa tästä! Katso reitti Sothsi – Helsinki

Mikäli emme saa Sotshin matkaan neljää lähtijää lisää, niin valitettavasti emme pysty toteuttamaan matkaa. Venäjän matkailu ei ole saanut sitä suosiota mitä odotimme. Teemmekin kesän Azerbaidzanin matkaan ”isoja” muutoksia.

Pikavuoro Azerbaidzaniin tulossa muutoksia: Menomatka pidetään samana mikä alustavassa reittisuunnitelmassa. Paluumatka sen sijaan tehdään Euroopan kautta eli Azerbaidzan, Georgia, Armenia, Turkki, Bulgaria, Romania, Länsi-Ukraina jne.. aina Suomeen asti.

Paluumatka keskittyy suurimmaksi osin Azerbaidzaniin, Georgiaan ja Armeniaan. Matkustajat ketkä eivät halua matkustaa siis Venäjälle niin voivat lentää Bakuun eli Azerbaidzanin pääkaupunkiin ja aloittaa matkan heti Juhannuksen jälkeen. Starttaamme Bakusta 26.6.2017.

Syksyn Pikavuorot Ex-Jugoslavia ja Itäblokin maat ovat kiinnostaneet matkustajia ja tämän hetken osallistujamäärän mukaan matkat tulevat toteutumaan 100% varmuudella.

Yhteydenotot: jani@salontilausmatkat.fi /0405433218

 

 

  1. Hei,
   Bussilipun hinta 480e, majoitukset noin. 30e/yö + Venäjän viisumi, syömiset/juomiset ja formulalippu. Matkan pystyy toteuttamaan mukavasti 1500e.
   -Jani Laine

 1. Mkä on Azerbaidzanin matkan tilanne? Toteutuuko ja milloin on paluu viim. Suomeen (arvio?). Oma loma päättyy/täytyy olla töissä 17.7. Koska olisi lähtö Suomesta (joskus oli arvio 11.6) mutta lähtö olisi siis Bakusta juhannuksen jälkeen? (Oma loma alkaa 12.6 tai siis 11.6 on viikonloppu)

  Jos jos toteutuu niin koska olisi viim. ilmoittautuminen? Viisumi Venäjälle on kunnossa/tulossa. Mutta Azerbaidzaniin ei ole visaa.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy