Pikavuoro Sotshiin -matkavalmisteluja

 

Facebook -sivuillamme jo ilmoitimmekin, mutta mainitaan virallisesti vielä täältä blogista käsin: Pikavuoro Sotshin matka on varmistunut – kerrassaan aivan mahtavaa!

Pitkästä aikaa Ajokki pääsee tositoimiin

Tulossa varmasti mielenkiintoinen seikkailu. Luvassa noin 65oo km; Kaspianmeri, Mustameri sekä niiden väliin jäävä vuorijono eli Kaukasus. Kuvia ja tarinaa luvassa! Sotshissa vietämme useamman päivän, mahdollisuus seurata jopa Formula -kisoja. Kotimatkamme alkaa 1. toukokuuta.

Matkalle ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan aina 4. huhtikuuta asti.

Lähtijöiden kesken perustimme suljetun facebook -ryhmän, jossa valmistelemme matkaamme. Tällä hetkellä keskustelun aiheena on Venäjän viisumit ja formulaliput. Pyrimme yhdessä kartoittamaan mitä reitiltämme löytyy. Monelle meistä Moskovasta alaspäin tuleva reitti on täysin uutta. Pikavuorolaisilla, niinkuin Teillä nojatuolimatkalaisilla on hyvää aika zuumailla karttaa ja googletella missä voisimme käydä, majoittautua ja viihtyä- kerrassaan jännittävää.

Reissukuumeesta kärsitään – niinpä päätimme aikaistaa lähtöä eli lähdemme jo 16. huhtikuuta. Starttaamme pääsiäissunnuntaina Salon torilta klo 7.00 ja ”poikkeamme” pääkaupunkiseudulla. Ensimmäiseksi yön yli stopiksi ollaan kaavailtu Viipuria.

Kuva: Ensimmäiseltä Venäjän reissultamme tammikuussa 2011.

Tuttuun tapaan hulvatonta reissun tekoa voi seurata blogista sekä reaaliaikaisesta karttaseurannasta.

Reportterihaku on vielä käynnissä:

Näetkö itsesi reissussa kameran ja kannettavan kanssa?
Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 21.3.2017 mennessä jani@salontilausmatkat.fi

Mikäli haluat lähteä reissulle mukaan, ota yhteyttä:

jani@salontilausmatkat.fi / puh. 040 5433 218

 

 

  1. Facebook ei ole ainoa kavana mitä käytämme. Olen tuttunut jopa osalle matkustajista lähettämään kirjepostia. Hyvä olla monta ”kanavaa” . Pikavuoroistahan järjestetään myös infoja eli ei olla pelkkään digiaikaan siirrytty 🙂

 1. Hyvää matkaa!.
  Mukaan en päässyt koska ei saa lomaa tähän aikaan mutta hengessä ollaan mukana seuraamalla postauksia.
  Ymmärtääkseni Viipurissa ollaan ensimmäinen yö? Jos olisitte olleet pääsiäisenä hotelli Moskovassa niin siellä olisin voinut nähdäkkin ryhmää. Hotelli Moskovassa Pietarissa on taas pääsiäisenä ainakin jonkin verran suomalaisia.

  Ennen Moskovaa Novgorodin ja Tverin välillä muistaakseni jossain Valdain kohdalla on mielenkiintoisia samovaari/tee-kahviloita tai siis lähinnä kojuja. Muistaakseni tien molemilla puolilla. Kioskeista voi ostaa teeta ja erilaisia piirakoita. Hieman eksoottinen kokemus ja alle 1000 km. päässä Suomesta. Ennen Moskovaa näkee myös kioskeja/kauppiaita jotka myyvät ohikulkijoille nallekarhuja (siis leluja). Liikenne alkaa ruuhkautua n. 90-100 km. ennen Moskovaa.

  Moskovan eteläpuolelta löytyy mielenkiintoisena kaupunkina mm. Tambov josta ei löydy paljoakaan tietoja netistä. Muistaaksen siisti kaupunki ja mm. 7 kirkkoa yhden neliökilometrin säteellä. Volgoradissa ”pakollisena käyntipaikkana” on minusta Rodina-Mat (”Äiti Synnyinmaa”) patsas jossa mm. Ville Haapasalo pääsi käymään sisällä. Autojen parkkipaikat ovat minusta mäen päällä. Alhaalta nousee pitkät portaat patsaalle mutta parkkipaikat ovat ylhäällä patsaan takana.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy