Matkakuumetta, pakkaamista, stressiä – 2 yötä lähtöön

 

Tervehdys nojatuolimatkustajat ja tervetuloa seuraamaan seikkailumatkaamme Venäjälle. Valitettavasti emme löytäneet reportteria matkalle ja niimpä harteilleni jää blogin ylläpito. Yritän parhaani mukaan pitää Teidät mukana matkassa. Todennäköisesti saan apuvoimia päivityksiin myös matkustajiltani.

Siitä on 6 vuotta ja vielä kolme kuukautta päällekin kun Pikavuoro Bangkokiin starttari Salon torilta. Lähtö on jäänyt verkkokalvoihini. Sitä hetkeä ja niitä fiiliksiä en osaa sanoiksi muuttaa tai unohtaa. Uskon itseni lisäksi matkustajien kuin omaisten, lukioiden olevan ihmeissään silloin mitä tuleman pitää. Se tiedettiin, että kauas oltiin menossa ja luvassa mahdollisesti mieletön seikkailu – sitä se lopulta olikin. Tämä matkustustapa, intohimo maantiematkailuun ei ole tullut päätökseen. Mennään niin pitkään kuin tämä tuntuu hyvältä #Pikavuoro

Salon tori 16.4 klo 7.00

Ajamme ensimmäiseksi yöksi Viipuriin. Sitten Pietarin ohi ja Moskovasta suunnistetaan alas Volgogradin kautta Kaspianmerelle ja sieltä Sotshiin katsomaan Formuloita. Vappuna lähdetään kohti kotia. Kuulostaa ehkä helpolta? läpihuutojutulta? Verrattuna aikaisempiin Pikavuoroihin – sitä se ei varmasti tule olemaan. Haasteita varmasti riittää. Matka on pitkä, edestakaisin plus 7000km kilometriä. Matkaan lähdetään tuttuun tapaan nöyränä, uteliaana ja reissukuumeisena ”Asioidenhan on tapana järjestyä”.

Nyt pitää jatkaa pakkaamista. Hyvää Pääsiäisen aikaa kaikille!

Helsinki – Sochi

 

 

 

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy