Äänestä Pikavuoron blogi parhaaksi

Pikavuoron blogi on päässyt mukaan ehdokkaksi Suomalainen matkailupalkinto – Finnish Travel Award nimellä kulkevaan matkailuaiheiseen kilpailuun. Tämä on aivan mieletön kunnia, josta isoin kiitos menee edellisille reporttereille Kallelle ja Terolle.

Tässä hieman tietoa kilpailusta ja sen kulusta. Äänestäkää parasta ja käykää moikkaamassa Rantapallolaisia Matkamessuilla!

 

Nettiäänestys  parhaasta blogista on käynnissä 10.1.2013 saakka ja tulokset julkistetaan Matkamessujen avajaispäivänä 17.1.2013.

Finaaliin valikoitui kuvallisesti vahvoja blogeja, joissa kirjoitustyyli on sujuvaa ja joista välittyy vahva matkanteon tuntu.

Ehdokkaana olevat blogit ovat:

Pingviinimatkat http://pingviinimatkat.blogspot.fi/

Pikavuoro maailman ympäri https://www.rantapallo.fi/pikavuoro/

Laurin matkablogi http://lauri.majava.info/

Yleisö voi ehdottaa myös omaa suosikkiaan kaikissa kilpailusarjoissa, mikäli finaaliin valituista ehdokkaista ei löydy mieluista. Äänestäjien kesken arvotaan matkapalkintoja.

Kilpailun raadin jäsenet ovat Heli Mäki-Fränti Suomen Matkailualan liitosta, Eva Torra Apollomatkoista, Kati Kelola Mondosta, Terhi Hakulinen Kaleva Travelista, Kristiina Hietasaari Matkailun edistämiskeskuksesta ja Inna-Pirjetta Lahti Suomen Messuista.

 

Kilpailun nettisivut: www.matkailupalkinto.fi

 

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut esittelee ulkomaiden ja kotimaan matkailukohteet Helsingin Messukeskuksessa 17.–20.1.2013. Avoinna matkailualan ammattilaisille to 17.1. klo 9-19 ja pe 18.1. klo 9-12. Matkamessut ja Caravan-messut ovat avoinna yleisölle pe 18.1. klo 12–19, la–su 19.–20.1. klo 10–18. www.matkamessut.fi

  1. Tämä on paras blogi, äänestetty. Kiitos erityisesti videoista, olen ihan fiiliksissä niiden katselusta! Tekstiä lukisi mielellän enemmänkin, joten pistäpäs tarinasuoni pulppuamaan.

    Mieleenpainuvaa Joulua teille kaikille ja terveisiä täältä täydellisen valkean joulun lumisista maisemista!

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy