Tarunhohtoinen Angkor Wat

Angkor Watin temppelialue tarjosi paljon nähtävää. Alueelle myytiin jopa seitsemän päivän lippuja, mikä kertonee nähtävyyksien määrästä.

Jani, Heikki, Mirka, Heli, Riikka ja Aikku kävivät intensiivisellä kolmen tunnin pikavisiitillä. Video välittää toivottavasti ihmetyksen määrän.

http://youtu.be/9TSNRGtdZko

Nyttemmin Pikavuoron matka on jatkunut Laosin puolelle. Rajalla humahti eilen monta tuntia, mutta Ajokki ja sen kyytiläiset ovat kaikkine asianmukaisine papereineen maassa.

Rajalla meitä neuvottiin ottamaan ilmainen bussi keskustaan, mutta kävikin niin, että kärkkymässä olleet taksikuskit haistoivat rahan ja käskivät bussin tiehensä, eivätkä päästäneet meitä bussiin edes sisälle. Taksit keskustaan maksoivat 10 euroa autolta. Erityisesti periaatteen vuoksi jäi jotain hampaankoloon.

  1. Kiitos huomautuksesta!
    Meillä oli mukana kyllä tapoja kunnioittaen pitkät paidat ja housut, mutta tässä paikassa kukaan ei aiheesta huomauttanut. Temppelialueella oli tiettyjä paikkoja joissa pukeutumiskoodistosta pidettiin kiinni. Alueella käy vuosittain yli miljoona turistia, joten ehkäpä siksi hiukan löyhemmät standardit?

  2. Mainiota pätkiä kyllä nämä videot. Hienoja kohteita ja juuri passelin mittaisia kännyllä katella. Jatkakaa ehdottomasti samaa mainiota rataa. Tsemppiä matkaan ja hyvää joulus sinne lämpöiseen täältä kinoksien keskeltä.

  3. Upeita kohteita taas ! Mitähän tarinaa ne kaikki kuvat kertoivat ? Maailman luomiskertomusta tuolla pallonpuoliskollako ? Nauttikaa ja viettäkää ikimuistoinen Joulu !

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy