Afrikan Pikavuoro

 

Afrikan Pikavuoro on saatu tänään päätökseen laivauksen osalta ja on aika julkaista Ajokin kotimatka.

Ajokki tullaan laivaamaan Malesiasta Afrikkaan syyskuun lopussa. Itse olen matkustamassa Ajokin luo jo elokuun lopussa, sillä Afrikan Pikavuoroa varten Ajokkiin on tehtävä pienimuotoisia valmisteluja muun muassa kunnollinen siivous. Laivauksen esivalmisteluista aion tietysti kirjoittaa kuulumisia täällä blogissa.

Ajokin matkustaessa rahtilaivalla Afrikkaan, teemme sillä aikaa Amerikan Pikavuoron, joka starttaa Los Angelesista jo lokakuun alussa. Heti Amerikan jälkeen lennän Afrikkaan Ajokin luokse, josta Ajokin kotiinpaluu alkaa joulukuun ensimmäinen päivä. Tässä tulee nyt vahingossa myös lennettyä maailman ympäri 😀

 

Valmiina matkaan!
Valmiina matkaan!

Afrikan Pikavuoron reitti ja aikataulu

Pikavuoro lähtee käyntiin Etelä-Afrikan Durbanista, johon Ajokki saapuu. Matkustajilla on mahdollisuus tulla jo sieltä kyytiin, mutta virallisesti Pikavuoro starttaa Kapkaupungista joulukuun ensimmäinen päivä. Pikavuoro kulkee Afrikan läpi aina Sudaniin, josta Ajokki laivataan Turkkiin. Voit tutustua matkareittiin alla olevasta kuvasta. Istanbulista matka jatkuu siis Suomeen heti Ajokin saavuttua sinne (arvioitu laivausaika noin kolme viikkoa) ja nyt onkin siis hyvä mahdollisuus päästä Kapkaupungista melkein koti-ovelle Ajokin kyydissä. Euroopan reitistä otan matkustajilta ehdotuksia vastaan ja reitti tullaankin toteuttamaan matkustajien toivomusten mukaan.

 

Klikkaamalla tästä, näet kertomuksen reitistä.
Klikkaamalla tästä näet yksityiskohtaisemman reitin.

Kapkaupungista Sudaniin on matka-aikaa varattu kolme kuukautta, eli helmikuun lopulla Ajokki laivataan Turkkiin. Kolmen viikon laivauksen aikana on matkustajilla mahdollisuus tutustua vaikka Egyptiin tai Istanbulin metropoliin. Selvitän myös mahdollisista matkustaja-aluksista Sudanista Turkkiin, jolloin matka Turkkiin taittuisi mukavasti risteillen. Maaliskuun lopulla starttaa Ajokin matka Turkista kotiin ja matkan kestoon on varattu aikaa noin kuukausi.

Muita huomioitavia asioita

Mikäli olet kiinnostunut Afrikan Pikavuorosta, aloita jo nyt keskustelu oman terveydenhoitajasi kanssa mahdollisista rokotuksista.  Voit näyttää kuvan reitistämme  hoitajalle, jolloin hän tietää parhaiten mahdollisista rokotuksista. Viisumeja ei tarvitse hoitaa ennakkoon, vaan hoidamme yhdessä viisumit matkan varrella. Ainut, mitä sinun tulee hoitaa on passi, matkavakuutus ja lentolippu Afrikkaan.

Afrikan Pikavuoron hinta on 2200 euroa, joka kattaa matkan Kapkaupungista Suomeen. Pelkän Afrikan hinta on 2000 euroa, joka kattaa matkan Kap-kaupungista Sudaniin. Tietysti, jos olet kiinnostunut jostain pienemmästä matkasta (esimerkiksi Kapkaupungista Mombasaan), voimme katsoa hintaa erikseen. Matkan hintaan sisältyy myös matkalla käytettävät oppaat.

Afrikan Pikavuorosta järjestetään useampi info heinä- ja elokuun aikana. Tarkempi aikataulu näistä ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautumisia ja mahdollisia kyselyitä voit lähettää minulle sähköpostilla osoitteeseen pikavuorobangkokiin@gmail.com tai soittamalla numerooni 0400 163 046 (Jani). Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää matkasta!

Safariterveiset Salosta!

  1. Komea kuva, mutta mitä se aseistus symboleeraa? Safarihenkisyyttäkö?
    Kovasti tekis mieli Afrikkaan, mutta mistä siihen aikaa? Herra sitä loi eikä puhunu kiireestä mitään sanovat viisaat.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy