Lähtölaskenta on alkanut!

 

Infopäivä meni ihan hyvin, vaikka ei suurin osa Amerikan lähtijöistä päässytkään paikan päälle. Postaus onkin nyt hiukan informatiivisempi pläjäys.

Infossa käytiin läpi Pikavuoron perusasioita: Millainen laukku? Mista kannattaa ostaa lennot? Entäpä majoitukset? Tauot? Vakuutukset? jne.

Viihdepäällikkö, herra Tuomas Pöyry, piti suunvuoron reitistämme. Totesimme, että reitillemme mahtuu paljon nähtävää. Haasteelliseksi reitille on muodostumassa kuitenkin aika ja ”rusinat”. Pikavuorolaisten tehtäväksi jääkin siis kerätä rusinat pullasta.

 

Tuomas kertoo
Tuomas liekeissä.

Matka lähtee liikkeelle Los Angelesista ja sieltä suuntaamme viikonlopuksi Las Vegasiin. Vegasista ”tykitetään” Grand Canyonin kautta New Orleanssiin.

Taktiikan muutokset ovat mahdollisia, ellei jopa todennäköisiä. Se on meistä Pikavurolaisista kiinni mitä haluamme ja mitä tehdään. Tarkoitus on tehdä mukava ja jossain määrin myös rentouttava seikkailu 🙂

 

ödflsöafls
Nyt on oiva mahdollisuus ostaa lennot: Finnairilta tuli perjantaina mukavia tarjouksia, jotka osuvat meidän reitillemme.

 

sajdöldfsldfka
Matkustaessa Yhdysvaltoihin jokainen matkustaja tarvitsee ESTA:n. Lisätietoja: ESTA

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy