Ajokin juhannusterveiset: Pikavuoron tilannekatsaus

Pikavuoroa seuraavat nojatuolimatkailijat ovat mahtaneet jo kuumeisesti odotella Ajokki Royalin kuulumisia. Muutoksiin ja vaihtuviin suunnitelmiin on tässä porukassa totisesti totuttu – ja niitä on luvassa tälläkin kertaa.

Heinäkuisen Pohjois-Amerikan startin sijaan Pikavuoro jatkaa seuraavaksi matkaansa Etelä-Amerikasta lokakuun lopulla. Uuden suunnitelman mukaan Ajokki laivataan syksyllä Singaporesta Chileen, josta Pikavuoron Etelä-Amerikan etappi käynnistyy 30.10. Santiagon kaupungista.

Tammikuun lopulla Kolumbiaan saapuva bussi jatkaa helmikuussa edelleen Väli-Amerikkaan, kun taas Pohjois-Amerikan etappi siirtyy kesälle 2014.

Alaskan sijaan pikavuorokippari Jani Laine ja aiemmilta etapeilta tuttu Tomi Tölli grillailevat juhannuksena Norjan Nordkappissa. Tänään Helsingistä startanneen seurueen kippari on tottunut hieman eksoottisempiin teihin.

– Nelostie ei kiinnosta yhtään, puhisi Laine aamupäivällä Rantapallon toimituksessa piipahtaessaan.

Tomi on luvannut päivittää reissukuulumisia myös Pikavuoro-blogin puolelle, joten seuraavaa etappia odotellessa luvassa on matkatunnelmia myös pohjolasta!

>> Katso Pikavuoron alustava Etelä-Amerikan reitti
>> Lisätietoa Pikavuoro-lipuista

  1. Tämä reitti vaikuttaa mielenkiintoiselta, sillä elämä tuolla suunnalla on täysin erilaista mitä täällä meillä. Siinäpä sitä taas menee talvi teidän retkiä seuraten..

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy