Bussikuskin vapaa viikonloppu

Tänään ilmoittautui kaksi uutta matkustajaa ja toivottavasti saataisiin vielä lisää lähtiöitä ennen starttia. Matkahan pyörähtää käyntiin 11. lokakuuta Dublinista eli aikaa on vielä liittyä tulevalle reissulle.

Koko viikonloppu on mennyt varsin mukavasti täällä Dublinin esikaupunki alueella. Perjantainahan saatin ensimäisen ryhmän lentokentälle  ja aloitin lakisääteisen vapaan. Tekee hyvää välillä pysähtyä :).
Viikonloppuun mahtui vaikka mitä; hotellin ja parkkipaikan löytämisestä tuli aikamoinen haaste. Dublinissa ei ole virallisia linja-autopaikkoja. Mukavan lisähaasteen antoi myös urheilutapahtuman loppuottelu mikä keräsi yli 100,000 fania Dubliniin. Majapaikat olivat hyvin piukassa ja nostivat matsin takia hintojaan tuplaten tai lähes 3 -kertaisiksi. Päivä päätyi loppujen lopuksi varsin hyvin. Antauduin ja hyväksyin tilanteen.
Eilinen meni tehdessä huoltoa Ajokkiin ja itseeni. Lähinnä latailin akkuja huoneessa, tein suunnitelmia tulevalle Pikavuorolle. Lisäksi viikonloppuun mahtui formuloita, datailua.. siistiytyminen lähiparturissa, pyykinpesua, ajokin siivousta jne.

IMG_0740
Mahtavaa hönötystä. Mihinkään ei ole kiire. Ainakaan hetkeen. Pyykki pyörii minä en.

Tänään on ollut mahtava fiilis. Ja sen tietää silloin kun on onnellinen pienistä asioista. Irlantilaiset ovat yllättäneet minut positiivisesti. Irlantilaiset ovat erittäin ystävällistä kansaa!  Yes!
Kysyin hotellin pyykkipalvelua enkä saanut suoraa vastausta että saisin pyykit viikonlopun aikana. Lisäksi toinen seikka oli arvokas hinnoittelu. Niinpä päätin googlettaa kolikkopesulan. Reissujen aikana olen suosinut näitä koska se on itsestä kiinni milloin saa pyykit. Onnistuin siinä 35min plus kuivaus 15min. Tehokasta. Siinä samalla join kupin cappuchinoa, nautin auringon paisteesta ja seurustelin pesulan asiakkaiden kanssa.
IMG_0754 IMG_0728 IMG_0756

IMG_0741 IMG_0737

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy