Elämää Pikavuoron jälkeen

Kyllä, elämää on Pikavuoronkin jälkeen, tosin varmastikin jokaisella matkustajalla hieman erilaista. Matkailu on koukuttanut enemmän tai vähemmän ja maailman mahdollisuudet avautuneet uudella tavalla.

Otetaa pieni välikatsaus missä mennään.

Jani Laine – Kuski ja Ajokki Royal – Bussi

Jani lennähti Manilan kautta Bangkokiin ja lähti moikaamaan Ajokkia, joka voi erinomaisesti ja odottelee putsausta ja puunausta ”varikolla” Ban Pongissa, Thaimaassa. Ajokki lähtee muutaman viikon kuluttua suurelle merimatkalle. Terveisinä Janilta:”Amerikan liput ovat nyt myynnissä, saa ottaa yhteyttä!”

 

Kuski koneella
Jani Laine Thaimaassa, lepäämässä ja katsomassa Ajokin perään.

Tuomas Pöyry –  Viihdepäällikkö

Tuomas on nähty viimeksi Japanissa, Tokiossa ja viettää mitä suuremmalla todennäköisyydellä ”ammattilaismatkaajan elämää”, hyvinvoivana ja vain maapallon reunat rajoinaan.

Mirka – Reportteri

Mirka matkusti Busanista Souliin. Junaan hän kerkesi juosten, tyylilleen uskollisesti viimeisenä kyytiin kerenneenä matkaajana. Soulista matka jatkui suoraan Kuala Lumpurin kautta lentäen Balille. Saarella uusina haasteina ovat skootterilla ajo ja surffaus.

 

Maisema Bali
Mirkan maisemat. Uluwatun kalliot auringon laskiessa Balilla.

Matkalaisten tarinoita

Osan tie on vienyt takaisin Suomeen töihin ja säästämään seuraavaa etappia varten. Tirpi on liikkeellä ympäri Kaakkois-Aasiaa, mahdollisesti Manilassa ja osa matkaajista on kerennyt jo palata uudelle reissulle Thaimaahan, kuten Jorma, joka on reportoinut Chiang Maissa olevan jotain maagista vetoa. Jenna ja Ville taasen odottavat viisumeita Busanissa, jotta pääsevät läpi Siperian talven, junalla.

Jani on huomenissa taas menossa tervehtimään Ajokkia ja toivottavasti saamme tuoretta kuvamateriaalia uskollisesta Royalista.

Hyvät matkalaiset, kertokaa ja kommentoikaa, missä menette ja miten matka on sujunut? Olisi ilo kuulla mihin elämä on vienyt.

    1. pikavuoron päättyessä Busaniin, oli tarkoitukseni jatkaa japaniin noin 2 viikokosi, mutta nuhainen olo sekä japanin säätilaennusteet muutti suunnitelmat. Lensin Janin mukana Manilaan ja sieltä 10 päiväksi Baloy Beacille Olongapoon filippiineille. Olihan taivaallinen olo rankan pikavuorokeikan jälkeen mahtavassa ilmastossa täysin turisteista vapaassa rantakohteessa viettää ansaittua hermolomaa kaukana maailman pahuudesta ja ryssistä, Nyt jatkan seikkailua pattayalla ihan toisenlaisissa merkeissä. Terveiset pikavuoroon osallistuneille. Jallu

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy