Etelä-Amerikan Pikavuoroinfo Helsingissä sunnuntaina 28.7. klo 16

 

Etelä-Amerikan pikavuoroetappia käsittelevä infotilaisuus pidetään Helsingissä sunnuntaina 28.7. kello 16.00. Koska sekä syksy että matkan alku lähenevät uhkaavasti, lienee tilaisuus viimeinen ennen etapin varsinaista starttia lokakuun lopussa. Pikavuorokippari Jani Laine nimittäin suuntaa kohti Kaakkois-Aasiaa ja Ajokkia jo elokuun alkupuolella, vaativathan erinäiset käytännön järjestelyt sekä linja-auton laivaus Chileen projektin puuhamiehen henkilökohtaista läsnäoloa itse toimialueella jo piakkoin.

 

Tällaiseen
Musiikkitalon kulmilla kannattaa suunnistaa tällaiseen linja-autoon.

Info pidetään Helsingin ydinkeskustassa Musiikkitalon takana, Rautatieaseman ja Sanomatalon välittömässä läheisyydessä (Töölönlahdenkatu, Finlandiapuisto). Perille on helppo löytää suunnistamalla linja-autoille tarkoitetulla parkkipaikalla kohti Salon Tilausmatkojen teippauksilla varustettua sinistä bussia, ja astumalla siihen rohkeasti sisään.

Mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, mukana kuulemassa tätä seikkailuhenkisen linja-automatkailun ilosanomaa on paitsi itseoikeutettuna seremoniamestarina toimiva Jani Laine, myös viljalti aiemmilta pikavuoroetapeilta tuttuja naamoja. Potentiaalisilla uusilla matkustajilla on siis samassa tilaisuudessa erinomainen mahdollisuus saada sekä annos rautaista pikavuoroaiheista faktatietoa, että kuulla aiempien etappien spontaanisti kerrottuja matkasattumuksia. Ja eihän tällaista tilaisuutta kannata ohittaa.

 

Tässä kuvassa
Tässä kuvassa kyseisen vuoden infot oli infoiltu ja oltiin jo tositoimissa.

Huhujen mukaan Etelä-Amerikan lippujakin on vielä muutamia jäljellä. Erityisesti tervetulleita ovat espanjankielentaitoiset henkilöt, sillä tällä saralla matkustajakaartin sinänsä laajassa ja monta elämänaluetta käsittävissä tiedoissa ja taidoissa näyttäisi toistaiseksi olevan jossain määrin toivomisen varaa. Latinalainen Amerikka kun tiettävästi on ajoittain sangen yksikielinen maankolkka, eikä tuo kieli useinkaan taida olla englanti.

Tervetuloa mukaan!

 

Mutta kuinka sitten päästä mukaan? Lisätietoa matkalipuista ja paikkavarauksista löytyy täältä.

 

  1. Saako matkasta roimasti alennusta, jos ihan tulkin hommiin joutuu? Kielitaitoinenhan toki reissaa paikallisilla ja vetää saman reitin murto-osalla teidän hinnoista…

      1. Olen tuon pätkän jo reissanut enkä muutenkaan ole tänä talvena vapaalla, mutta voisinpa vihjaista yhdelle epsanjaa taitavalle kaverille, jos sitä kiinnostaisi ottaa yhteyttä.

    1. Tämän tarinan takana on meidän viihdepäällikkö Tuomas Pöyry. Hän käytti laitetta kun vieraili viimeksi Australiassa.
      Saadaan seuranta päälle/oikeille koordinaateille kun saavun Ajokin luokse. Bussi lepäilee Malesiassa tutulla varikolla.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy