Helsinki – Peking – Bangkok

Terveisiä trooppisen kuumasta ja sateisesta Bangkokista.

Majailen täällä Viihdepäällikön naapurihuoneessa White Lodge nimisessä hostellissa ja viihdyn mitä parhaimmin. Matkani Bangkokiin kulki Kiinan kautta ja kesti kellosta katsottuna 24 tuntia. Todellisuudessa lento Pekingiin kesti noin seitsemän tuntia (jonka aikana kerkesin katsoa Magic Mike elokuvan kiitettävän moneen kertaan). Kylmällä Pekingin kentällä torkahtelin rapeat neljä tuntia ja sitten vielä viimeinen viiden tunnin pyrähdys pääkallopaikalle Bangkokiin. Villasukat eivät valitettavasti riittäneet pelastamaan ilmastoinnin tuomalta nuhalta, ja elokuvatarjonta oli sen verran kiinnostava, että unet jäivät lennolla nukkumatta, niin pyörin täällä nyt melko nuhaisena ja aikaerosta kärsivänä.

 

Bangkok liikenne
Onneksi kaupunki ei tunnu nukkuvan myöskään.

Tänään täällä vietetään Loy Krathong nimistä juhlaa, jonka perinteisiin kuuluu lyhtyjen ilmaan lähettäminen ja kukkalauttojen jokeen laskeminen toiveiden saattelemana. Meillä on Tuomaksen kanssa vaihtoehtoista ohjelmaa mielessä, sillä PSY niminen Gangnam Style -kappaleesta tunnetuksi tullut herra esiintyisi illalla kaupungissa. Katsotaan pääsemmekö humppaamaan hieman syrjässä olevalle stadionille asti.

  1. Hyvää matkan alkutaipaletta, kiitos hienosta kirjoituksesta ja kuvasta . Ottakaa kaikenlaisista eteentulevista elämyksistä kaikki irti, että voitte/voidaan lapsenlapsillekin kertoa Janin & kumppanien suurista seikkailuista matkalla maailman ympäri. Janille erikoisterveiset Salon Raatalan Mäntyrinteeltä toivottaa Isosetä-Reino ja Aila.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy