Kohta mennään, vai mennäänkö?

 

Ban Pong, Thailand

Taas täällä. En tiedä kuinka mones kerta, enkä usko että jää viimeiseksi. Paljon on paikasta hyvää sanottavaa; lähinnä ihmiset ovat mukavia, ystävällisiä ja täällä tehdään busseja :).

Paikalliset bussikuskit ohjasivat minut aikoinaan tänne. Ban Pong on erittäin kuuluisa linja-autopiireissä ja täällä tehdään edullisesti ja ammattitaitoisesti busseja. Olisin tehnyt Ajokin remontin täällä Malesian sijaan, mikäli viisumi olisi suosinut sen.

Tämä viikon aikana on Thaimaahan saapunut pieni joukko Pikavuorolaisia. Itse saavuin tiistaina samalla lennolla Timon kanssa, tuttu mies etapilta Bangkok – Melbourne. Keskiviikkona vuokrattiin auto ja ajeltiin Pattayalta Ajokin luokse Ban Pongiin.

 

Toi-ota, jos et muuta saa.
Toi-ota, jos et muuta saa.

Tuotiin Timon kanssa Suomesta hiukan varaosia Ajokkiin ja tänään ollaan tehty pitkä päivä hommia. Aina kun luulee että nyt on kaikki ok, niin jotain yllätyksiä tulee.

Paikallinen paja

Käytiin katsomassa näkö kun ei uskottu silmiämme.
Käytiin tarkastuttamassa näkö kun ei uskottu silmiämme.

Operointi täällä Thaimaassa on usein hidasta tai jopa tosi hidasta. Kärsivällisyyttä tarvitaan. Ollaan kuitenkin tehty parhaamme ja viikonloppuna palapeli on saamassa viimeisein palasen.

 

Hyvä ruoka, parempi mieli.
Hyvä ruoka, parempi mieli.

Laturin kiinnitys

maalaus

Tänään Ajokki saatiin siihen kuntoon, että huomenna lyödään kone käyntiin. Luvassa on vielä viikonlopuksi pientä hommaa mm. siivoushommia ja kattoon on tulossa jotain isänmaallista.

  1. oi hiisi miten kieli pitkällä olen näitä pikavuorojuttujakin seurannut. Mutta vanha akka kun olen, en mieleltäni mutta tuo syntymäaika perskules on harmillinen. Niin paljon tekisi mieleni mukaan vaan en uskalla repäistä.
    Pahinta varmaan juur se rohkeuden puute, kas yksi elämä meillä vaan ja vanhainkodissa sitä sitten muistellaan, jos muistellaan. Tarttis osata edes jotain kieltä senverran ettei kaikessa tarvis apua pyytää. Mutta hengessä olen mukana ja hitossa tehkää hyvä reissu!

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy