Tie pohjoiseen

 

Tässä lyhyesti matkasuunnitelma välille Bangkok – Chiang Mai:

Starttaamme 3. maaliskuuta Bangkokin lentokentältä ja treffaamme Suvarnabhumin -meeting pointilla klo 13:00, jonka jälkeen reput/laukut pakataan Ajokkiin ja matka voi alkaa kohti Pohjois-Thaimaata.

Ajokin ensitaival on Bangkokista Lopburiin, Saraburin kautta. Ensimmäisestä matkustuspäivästä kertyy noin 170 kilometriä.

 

Bangkok - Chiang Mai.
Bangkok – Chiang Mai.

Ollessani Aasiassa reppureissulla 2005 pysähdyin päiväksi ja lopulta yöksi Lopburiin. Olin silloin matkalla Phitsanulokiin ja jostain kumman syystä päätinkin jäädä pois kyydistä jo Lopburissa, sekä hetken mielijohteesta vietin jopa yöni Lopburin bussiasemalla. Muistikuvat silloiselta reissulta Lopburista ovat apinat, hyttyset ja yöpyminen bussiasemalla.

Älkää nyt vaan kuvitelko, että Pikavuoro viettäisi yön bussiasemalla :). Lopburin hyvien yöunien jälkeen jatkamme matkaa Phitsanulokiin. Matkalle tulee mittaa noin 280 kilometriä ja päivän aikana pysähdymme syömään ja pidämme taukoja tarpeiden mukaan. Tarkoitus on päästä alkuillasta majapaikkaan.

Seuraavana päivänä on mahdollisesti kävelyä kaupungilla sekä pizzan syönti paikallisessa ostarissa. Illaksi ajelemme sitten kulttuuririkkaaseen Sukhothaihin, jossa huilaamme kaksi yötä ennen Chiang Main siirtymistä.

Chiang Maissa on neljän yön visiitti. Varmasti viihtyisimme pidempäänkin ja itselleni tämä kaupunki on hyvin rakas paikka. Kerron siitä miksi, kun pääsemme sinne asti.

Lauantaina luvassa matkasuunnitelmaa Chiang Maista Koh Lantalle.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy