Kohti Koreaa

Etelä-Korea kutsuu
Tie vie Etelä-Koreaan

Parin kuukauden hermoloman jälkeen paluu pikavuorolinjoille on vihdoin totta. Nyt akut on taas ladattu, virtaa piisaa ja pikkuhiljaa lähestyvän kesän aikana sitä puretaan tämän blogin muodossa.

Kuten monille lienee jo selvää, kippari Laineen päässä edellisellä etapilla muhinut ideansiemen puhkesi kukkaan ja Pikavuoro porhaltaa talvella kohti Etelä-Koreaa. Edessä on jälleen viisi maata ja kahden kuukauden edestä unohtumattomia kokemuksia.

Tulevaisuuden spekulointia ja vanhojen muistelua on luvassa huomisessa Salon infotilaisuudessa, jonne kaikki ovat tervetulleita. Orientoivaksi ennakkopaketiksi on tänään tarjolla Rantapallon Etelä-Korean kohdeopas, joka esittelee tulevan matkan määränpään.

Yksityiskohtaisemmin matkasta turistaan tosiaan infossa, mutta kysymyksiä, ehdotuksia ja vinkkejä voi laittaa toki tulemaan niin kommenttikentän, sähköpostin kuin Facebookinkin kautta, jos nyt paikan päälle et syystä tai toisesta sattuisi ehtimään!

Huomisiin,

Kalle
Pikavuororeportteri etappimallia Aasia-Australia

  1. Kiitoksia paljon! Luettavaa riittää varmasti hamaan tulevaisuuteen asti. Mutta! Vielä ehtii hypätä myös kyytiin – siinä sitä fiilisteltävää vasta piisaakin 🙂

    K

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy