Läheltä liippaa

Tällä kertaa videomuodossa tarjolla pikavisiitti Ban Pongiin ja Janin kommentteja Ajokin tilanteesta.

http://www.youtube.com/watch?v=jY7jE0cvfwg

Ennakkoarvioista poiketen emme siis päässeet vielä tänään liikenteeseen. Viiden kuukauden reissuaika tarjoaa kuitenkin sopivasti joustovaraa ja vielä yhden päivän odotus on vain omiaan nostattamaan reissaajien matkakuumetta entisestään.

Tätä on Pikavuoro. Yllättäviä tilanteita, jatkuvaa draamaa ja suuria tunteita. Jo ennen lähtöä.

  1. Terve ollos!
   Tuo oli sohvaseuraajan kannalta ehkä viime reissun jännittävin hetki. Punainen viiva oli pysähtynyt keskelle aroa ja google earth näytti epämukavia lämpötiloja… Ja vielä yö edessä. Kylmä siellä näyttää nytkin olevan.

 1. Joki jota ihailitte on Mae Klong eikä Kwai-joki, jota ei ole ollut olemassakaan (paitsi elokuvissa), kunnes pieni pätkä Kanchanaburin kaupungin kohdalla nimettiin Khwae Yai (แควใหญ่, big tributary) Kwai-joen legendan kunniaksi joskus kuuskytluvulla.

  Luonnekast reissu 🙂

   1. Kaikkihan pyrkivät vetämään kotiin päin, niin vastaanottovirkailijat kuin paikalliset turistioppaatkin.
    Olitte joka tapauksessa uuden Kwai-joen häntäpäillä nauttimassa joen verkkaista matkaa suureen tuntemattomaan. Ihan kuin teidänkin tuleva matka.

    Tulet varmasti huomaamaan matkan edetessä, että ei ole olemassa ilmaista lounasta tai vapaata matkaa. Tuolla vauhdilla töitä riittää vaikka muille jakaa 😉 Krediittinä voidaan sitten ynnätä kokemus, joka jää suurimmalta osalta henkilökohtaisesti saavuttamatta ja se on rahassa mittaamatonta. Koskaa ei voi myöskään ennalta tietää mihin kaikkeen tämän matkan anti johtaa, joten: antaa palaa…

    Nyt me sohvaperunat ja netti addiktit olemmekin sinun sanaisen arkun armoilla saadaksemme edes pienen pilkahduksen kokemuksistanne tämän palstan kautta. Alku näyttää jo lupaavalta ja kärsimättömästi odotamme viestejä sieltä jostain tuntemattomasta…

 2. Mitä tulee taas Mae Klong-jokeen niin sen alkupää sijaitsee Umphangissa jossa sijaitsee myös Thaimaan suurin vesiputous Thi Lo Su. Alla heinäkuisia kuvia Mae Klog-joelta ja Thi Lo Sulta.

  Mae Klog-joen alkupäästä.
  http://thailasse.kapsi.fi/gallery3/index.php/Sekalaisia_kuvia_2011/Mae_Klong_joki-jpg
  http://thailasse.kapsi.fi/gallery3/index.php/Sekalaisia_kuvia_2011/Mae_Klong-jpg

  Thi Lo Su-vesiputos
  http://thailasse.kapsi.fi/gallery3/index.php/Sekalaisia_kuvia_2011/Thi_Lo_Su_Umphang-jpg

  Ps. Kaikille pikavuorolaisille hyviä reissuja.

 3. Kiitoksia palautteesta! Reissuun oltaisiin tosiaan lopulta päästykin jo perjantai-iltana, mutta soimme kuskille vielä yöunet ennen lähtölaukausta. Anyway, liikkeellä ollaan – lämpimät terveiset Hua Hinistä!

  K

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy