Lampaita ja tykitystä!

 

 

Aamu aloitettiin lammaskoiranäytöksellä, joka olikin monelle päivän kohokohta. Lammastilan isäntä ohjaili koiria puheella ja pillillä. Vaikutti siltä, että koirat todellakin nauttivat työstään.

IMG_1045
Lammaskoirarotu mikä nähtiin esityksessä oli Bordercollie. Lampaat tottelevat koiria moitteettomasti. Koirien liikkeet muistuttavat hyvin paljon susien eleitä.

 

IMG_0677
Pyhän Brigitin ristejä valmistetaan oksista ja ripustettiin oviin ja ikkunoihin tuomaan hyvää onnea ja karkottamaan pahaa.
IMG_0667
Kaupustelijoita. Herrasmies aasin vieressä puuhasteli Brigitin ristejä. Huomaa koira aasin selässä 🙂
Image
Kiitos ja näkemiin Irlanti!

Retken jälkeen jalkauduttiin Killarney:iin. Suoritettiin Ajokin ja pikavuorolaisten tankkaus. Ruokailu ja shoppailu stoppi. Samana päivänä tykitettiin vielä Corkin ja Dublinin kautta aina Pohjois-Irlannin pääkaupunkiin asti.

 

 

 1. Houkuttelin muutamaakin mielestäni brittihenkistä kaveria mukaan matkallenne kanssani, no kukaan ei muka ehtinyt tai halunnut tai muita vikoja. Niin minäkään en sitten ilmoittautunut, onneksi on tämä matkablogi ja kuvat. Koiranäytökseenkin ehditte, sinne olisin halunnut.
  Meillä ei ollut lampaita mutta kolmekin bordercollieta eri aikoina ja ne paimensivat lapsia ja hanhia ja autoja. Moottorisahaa ja ilmakompressoria erityisesti.
  Siellä saarilla ei taida vielä sataa lunta kuten täällä juuri nyt.
  Luannikasta rerissua edelleen. t Leena

  1. Kiitos 🙂
   Harmi kun et saanut kaveria matkalle mukaan. Kieltämättä itsellä samoja kokemuksia, että tyyliin aina kavereilla oli jokin syy miksi ei voinut lähteä reissuun. Alkuun olivat innoissaan ja viimeistään silloin, kun piti painaa sitä enteriä niin tuli este. Näillä reissuilla kenenkään ei ole tarvinnut olla yksin. Aina löytynyt kavereita matkalaisista. He ovat jakaneet keskenään majoituksia/huoneita sekä porukassa ollaan liikuttu nähtävyyksillä, syöty, naurettu ja viihdytty!

   Mikäli siellä kotisohvalla podette matkakuumetta niin suosittelen Pikavuoron infotilaisuuksia jotka järjestetään hyvissä ajoin ennen matkoja. Siellä saatte vastaukset kysymyksiinne ja tapaatte toisia matkalaisia. Pikavuoro sopii niin yksin reissaajille,pariskunnille kuin kaveriporukoillekin…

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy