Leppoisaa ajelua Ao Nangiin

Phuketissa vietettyjen öiden jälkeen Pikavuorobussi pommitti matkustajineen parin sadan kilometrin päähän Krabille. Määränpääksi valikoitui Ao Nang, josta viihdepäällikkö Tuomas oli onnistunut kontaktejaan hyväksikäyttäen hoitamaan laadukkaan mutta hyvin huokeahintaisen majoituksen.

Paikallinen hurjastelija vauhdissa
Paikallinen hurjastelija

Ennen maanantaiaamuista lähtöä ilmassa leijui kuitenkin kookkaita kysymysmerkkejä. Jännitystä aiheuttivat niin matkustajien mahdollinen pommiin nukkuminen kuin naapurikorttelissa sijainneen pesulan rauhallinen työtahtikin.

Ajokki Royal Phuketissa
Ajokkissa riittää maavaraa

Suurimman huomion keräsi kuitenkin ansaitusti Ajokki Royal. Jani oli pari päivää aiemmin ajanut auton suurehkon operaation päätteeksi hotellin ahtaalle edustalle. Ennen kuin voitaisiin ajaa Krabille, oli bussi saatava pihasta takaisin maantielle.

Ja kyllä se lopulta saatiinkin. Hyvin viihdyttävän show’n jälkeen, jälleen kerran.

Pikavuoron taukopaikka matkalla Ao Nangiin
Pikavuoro pysähtyi aamupalalle

Ajomatka itsessään oli varsin simppeli. Päästyämme Phuketin saarelta mantereelle loppumatka oli oikeastaan laskettelua perille Ao Nangiin – joskin viihdepäällikkö yritti suunnistusvinkkeineen hidastaa matkantekoa radikaalisti, osittain siinä onnistuenkin.

Viihdepäällikkö Tuomas selittää, mikä meni vikaan.
Viihdepäällikkö Tuomas selittelee

Pieni mutta kaunis Ao Nang kohteli pikavuorolaisia hyvin. Vain muutamia tunteja Krabille saapumisen jälkeen matkustajalauma istui kokonaisuudessaan Krabin keskustassa ribseistä, tortilloista ja pihveistä nauttien. Paikalliset ruokajuomat virtasivat, musiikki raikasi ja naurunremakka kaikui pitkälle ravintolan ulkopuolelle.

Ajokki Royalin rantautuminen Ao Nangiin
Ajokki Royalin rantautuminen Ao Nangiin

Tiistai puolestaan tarkoitti monille akkujen lataamista. Jokainen valitsi oman tyylinsä sängyssä loikoilun, rannalla kävelyn tai uimakoulun välimaastosta. Kaiken kaikkiaan rentoutuminen voidaan laskea varsin viisaaksi vedoksi, sillä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Ajokki kiitää jo kohti Ko Samuita.


English

After Pikavuoro had spent four nights in Phuket, it was time to move on. Early on Monday morning we drove to Ao Nang, Krabi, where we found ourselves in a very reasonably priced, Finnish owned apartments. On Monday night the whole Pikavuoro crew headed for a night out – Tuesday on the other hand was much quieter as passengers got ready for a night ride to Ko Samui.

 1. Hei Siilinjärveltä

  Pikavuoro urhoollisesti kyntää kohti uusia seikkailuja, koska näyttää siltä että Jani starttaa joskus aamulla joskus illalla ja jopa yöllä liikkeelle, lisäsimme seurantaa helpottamaan aikaleiman.

  Zoomaa sopivalle etäisyydelle ja klikkaa hiiren vasemmalla reitillä olevaa täplää.
  Näet milloin matkalaiset ovat pisteen kohdalla olleet ja mikä on pikavuoron nopeus, voit katsella reittihistoriaa ja palautella menneitä mieleen 🙂

  Aika jonka näet on SUOMEN AIKAA

  Myös reportterille tämä on oiva apu jos sattuu olemaan vaikka ”vapaalla”, voi palautella mieliin missä ja milloin mentiin….
  Pysykää kartalla.

  Jari

 2. Hei kaikki

  Aikaleimat löytyvät myös jos loitonnat karttaa niin, että näet koko ajetun reitin suomesta nykyiseen sijaintiin.
  Tällöin on helppo katsoa milloin poistuttiin kazastanista, kiinasta jne. Viiva on pelkkää mustaa mutta sieltä aikaleimat pomppaa kun sitä haluamastaan kohtaa klikkaa.

  Pysykää kartalla

  Jari

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy