Missä Ajokki luuraa?

Kuten arvata saattaa ja tyyliin sopii, ovat kipparin kuulumiset mystisiä, vähäsanaisia ja tilanteet muuttuneita sitten viime päivityksen. Viihdepäälliköstäkään ei ole kovinkaan paljon kuulunut, mutta viimeisimmät päivitykset ovat tulleet Thaimaasta käsin. Thaimaassa ovat myös Jani ja Ajokki.

 

Lentokone Balilla
Jani ja Tuomas ovat liikkeellä ja mahdollisesti jo koneissaan. Tämä kone on laskeutumassa Balin kentälle, villisti kaupungin yli.

Jani on lentämäisillään Suomeen ja kertoo suunnitelevansa pitävän Amerikan etapin infon 17.3.2013. Samaan infoon ovat tähtäämässä Korean etapilta tutut Jenna ja Ville, jotka ovat ottamassa vastuuta matkustajien hyvinvoinnista ja kertomassa muun muassa tarvittavista rokotuksista seuraavia seikkailuita silmällä pitäen. Infon aika ja paikka tarkentuvat varmastikin vielä ja tiedot tulevat löytymään blogista ja Facebook-sivuilta. Reittisuunnitelmaa kannattaa käydä katsomassa blogin REITTI JA AIKATAULU osiosta ja pitää mielessä Pikavuoron epävirallinen motto: ”Muutokset ovat mahdollisia, elleivät jopa todennäköisiä”.

Ajokki odottelee vielä laivausta Thaimaassa Janin päivittäessä käytännön asioita, kuten vakuutuksia, ajolupia ja tarvittavia asiakirjoja Suomesta käsin.

Reportteri on nautiskellut elämästään Indonesiassa ja linkki vauhdikkaaseen videoon Gili Trawanga saaren seikkailuista onkin löydettävissä Pikavuoron Facebook-sivun puolelta.

 

Gili Trawangan
Sää vaihtuu vauhdilla ja arvaamattomasti Indonesian saarilla. Myrsky vyöryy tässä kuvassa Gilin kauniille rannoille.

Nyttemmin olen vetäytynyt Ubud nimiseen kaupunkiin joogamaan Yogabarn studiolle, joten laidasta laitaan mennään, mutta saarena Bali tarjoaa nähtävää ja koettavaa siten myös kaiken tyyppiselle matkailijalle.

Ubud on sielukkuudellaan löytänyt erityispaikan listalta ”paikkoja joihin palata”. Enkä keksi juurikaan parempaa paikkaa tutkia kehon kuulumisia, kuin keskellä kaupunkia, mutta samalla keskellä riisipeltoja ja tiheää viidakkokasvillisuutta olevat Yogabarnin tilat. Tuuli puhaltaa lempeästi sisään seinättömään ja valtavaan, toisessa kerroksessa olevaan puumajamaiseen saliin. Näkymä on vehreä ja taustamusiikista vatsaavat linnut, sirkat, gekot ja apinat. Joogailun lisäksi suunnitelmissa olisi vielä Batur tulivuoren valloitus ja muutama muu käänne tässä maassa ennen seuraavia haasteita.

 

Tanssiesitys
Balilaista musiikkia ja tanssia Ubudussa.

Matkat siis jatkuvat ja odotamme innolla sitä päivää, kun Ajokin raportoidaan saapuneen Pohjois-Amerikkaan.

  1. Jos meinaat ajaa Ubudista Baturille skootterilla, varo ehkä kymmenen kilometriä ennen vuorta olevaa neljän isomman tien risteystä. Siinä on sakkorysä, josta parikin tapaamani länkkärimopedistia oli saanut sakot. Kansainvälistä ajokorttia kyselivät, kuulemma, jota tietenkään useimmilla ei ole. Itsekin näin poliisit, mutta onneksi ajoissa. Käännyin vähin äänin sivutielle ja kiersin ratsian. Kävi tuuri, tapasin sakot saaneet nimittäin vasta myöhemmin.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy