Mittasuhteista

Australia on suuri maa. Välillä mittasuhteet hämärtyvät – alla olevasta kuvasta ne kuitenkin hahmottaa paremmin. Klikkaamalla kuvan saa suuremmaksi!

Tuon Darwin-Melbourne -pyrähdyksen jälkeen jäljellä on toki vielä vuokra-auton palautus takaisin Darwiniin. Puuhailtavaa kuskilla siis riittää reilusti vielä Melbournen jälkeenkin.

  1. Hyvä vertaus matkoissa. Kun suomalainen ottaa ulkomailla kartan kouraan, kannattaa katsoa mittasuhdetta. Siinä menee äkkiä retkuun, sillä yleensä kartoissa on joku eksoottinen mittasuhde. Vaikkapa 1: 1750000 kun kotimainen gt taitaa olla 1:200000. Toki nykyiset navigaattorit ovat viisaita ja kertovat välimatkat ja ajoajat jetsulleen. Hyvää matkaa ja pysykää terveenä.

    1. Aivan – erityisesti näinkin kaukaisen maan kanssa omat käsitykset mittasuhteista eivät useinkaan ole kovin tarkkoja. Sen taisi osa pikavuorolaisistakin huomata!

      K

  2. Hohhoijaa! Siinä on monta Suomen mittaa tullut Australian mantereella ajetuksi. Oletteko katsoneet, montako kertaa Suomen pituus on taitettu Euroopan-Aasian reitillä? 🙂

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy