Muistutus: Pikavuoro-info Helsingissä 28.8.2011

Pikavuoro Helsingissä sunnuntaina – tule tutustumaan!

Salon infotilaisuus keräsi paikalle parisenkymmentä reissusta kiinnostunutta kuulemaan lisäinfoa Ajokin matkasta maailman ympäri. Seuraava tutustumismahdollisuus on ohjelmassa heti tämän viikon sunnuntaina 28.8. Helsingissä.

Infoon on helppo tulla kauempaakin

Helsingin infon järjestelyissä on otettu erityisesti helppo liikkuminen huomioon, sillä tiedämme Pikavuorosta kiinnostuneita olevan ympäri Suomea. Tilaisuus pidetään kello 15.00 alkaen Salon Tilausmatkojen bussissa Elielinaukion takana olevalla tilausbussien parkkipaikalla, joka on aivan Helsingin rautatieaseman kupeessa.

Oman auton voi parkkeerata esimerkiksi P-Elielin parkkihalliin. Julkisilla liikkuvat pääsevät kätevästi paikalle suoraan juna-asemalta tai muutaman minuutin kävelyllä Kampin linja-autoasemalta.

Kysy mitä vain!

Infotilaisuudessa osallistujat ja osallistumistaan suunnittelevat voivat tavata pikavuorokippari Jani Laineen, varata oman lippunsa ja kysellä lisätietoa vakuutuksista, majoituksista, viisumeista tai mistä tahansa reissuun liittyvästä. Infotilaisuus on myös erinomainen mahdollisuus tavata muita lähtijöitä ja tutustua matkaseuraan etukäteen. Paikalla Helsingin infossa on myös Rantapallon edustus.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy