Pikavuoro vie tropiikin lämpöön – esittelyssä Aasian etapit

Kaupungin sykettä Singaporessa ja rentoilua Balilla

Thaimaa

Suomessa on ilmassa ollut jo syksyn tuntua, mutta pikavuorolaisilla on edessään aurinkoinen talvi. Aasiassa bussimatkalaiset pääsevät paistattelemaan päivää ThaimaassaMalesiassaSingaporessa ja Indonesiassa. Lue lisää Pikavuoron Aasian etapeista!

Pikavuoro starttaa Pattayalta

Pikavuoron hulvaton matka jatkuu marraskuussa Thaimaan Pattayalta, jossa Ajokki Royal jo odottelee uusia matkustajiaan.

Alustavan reitin mukaan pikavuorolaiset pysähtyvät BangkokissaHua Hinissa, Ranongissa, PhuketissaKrabilla, Samuilla ja Hat Yaissa. Lähdön kynnyksellä matkalaisilla on kuitenkin tarkoituksena laatia yhdessä tarkempi matkasuunnitelma, joten reittiin saattaa vielä tulla muutoksia. Varmaa on kuitenkin se, että tällä kertaa reissaajilla on runsaasti aikaa pysähdellä reitin varrella ja nauttia lomailusta.

Monille suomalaisille tuttu Thaimaa on oivallinen ensikosketus Kaakkois-Aasiaan. Pitkät hiekkarannat, herkulliset ruoat ja ystävälliset hymyt tekevät Thaimaasta oikeutetusti kaukomatkailijoiden suosikkikohteen.

Seuraava pysäkki Malesia!

Thaimaasta Ajokki jatkaa Malesian Langkawiin, joka on maan suosituin rantalomakohde. Muita alustavia pysähdyspaikkoja ovat Kota Bharu, Penang ja Kuala Lumpur.

Malesia

Thaimaan naapurimaa Malesia on yksi Kaakkois-Aasian suosituimmista matkailumaista. Malesiasta löytyykin sopivassa suhteessa rantaelämää, kulttuuria ja suurkaupungin hulinaa. Aktiviteetteja on mielin määrin kaiken ikäisille matkustajille.

Muslimimaana Malesian kulttuuri poikkeaa hieman Thaimaasta. Malesiassa reissaajat pääsevätkin ihailemaan näyttäviä moskeijoita sekä herkuttelemaan paikallisella ruoalla, joka on saanut vaikutteita myös Kiinasta ja Intiasta.

Kaupunkivaltio Singapore

Pienestä koostaan huolimatta Singaporessa riittää nähtävää ja koettavaa. Eloisa kaupunkivaltio on moderni metropoli, josta löytyy lukuisia ostosmahdollisuuksia sekä maailmanluokan eläintarha Singapore Zoo.

SIngapore

Singaporessa on myös huomattava määrä kiinnostavaa modernia arkkitehtuuria, jota kelpaa silmäillä trooppisessa lämmössä.

Suurkaupungin vilinässä pitää kuitenkin muistaa myös rentoutua. Pitkän bussimatkan jälkeen pikavuorolaiset voivat vaikkapa marssia hulppeaan Raffles-hotelliin nauttimaan paikan nimikkodrinkit Singapore Slingit.

Monipuolinen Indonesia päättää Aasian-matkan

Pikavuoron viimeinen kohde Aasiassa on eksoottinen Indonesia. Alustavan suunnitelman mukaan pikavuorolaiset tulisivat näkemään niin hektisen pääkaupungin Jakartan kuin myös Jaavan saaren Semarangin kaupungin. Indonesian-osion päättää rento rantaelämä Balin lomasaarella.

Bali

Indonesiassa kulttuuri ja rantalomailu kohtaavat, joten kaikenlaiset matkailijat pysyvät tyytyväisinä. Maasta löytyy suurkaupunkeja, rauhallisia rantoja ja vehreää luontoa.

Indonesia tunnetaan erityisesti loistavana surffauskohteena – kuinkahan moni pikavuorolainen päättää suunnistaa Indonesian aaltoihin?

Heräsikö matkakuume? Varaa paikkasi Pikavuorolle!

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy