Muistutus: Pikavuoro-info Salossa sunnuntaina 21.8.

Tule tutustumaan!

Infotilaisuudessa osallistujat ja osallistumistaan suunnittelevat voivat tavata pikavuorokippari Jani Laineen, varata oman lippunsa ja kysellä lisätietoa vakuutuksista, majoituksista, viisumeista tai mistä tahansa reissuun liittyvästä. Infotilaisuus on myös erinomainen mahdollisuus tavata muita lähtijöitä ja tutustua matkaseuraan etukäteen.

Salon info järjestetään kello 15.00 alkaen ABC Piihovissa kätevästi Turun moottoritien varrella, joten paikalle on helppo tulla kauempaakin.

Seuraava info Helsingissä

Seuraava infotilaisuus järjestetään Helsingissä sunnuntaina 28.8.2011. Myös Helsingin infon sijainnissa on otettu helppo liikkuminen huomioon. Helsingin tilaisuus pidetään Salon Tilausmatkojen bussissa Elielinaukion takana olevalla tilausbussien parkkipaikalla, joka on aivan rautatieaseman kupeessa. Mukaan pääsee siis kätevästi julkisilla kulkuvälineillä myös muualta Suomesta.

  1. Kiitos selkeästä informaatiosta. Tulimme kahden ja puolen tunnin matkan takaa vasiten paikalle. Tai minä tulin, ”raahasin” mieheni ja mukaan ja nappasin Salosta miniäni vielä paikallisoppaaksi. Itsekkäästi ajattelin että nuorempana enemmänkin matkustellut mies saattaisi saada kipinän ja haluta mukaan. Koska hän on päässyt vapaaherrojen kastiin on aikaa ja mielenkiintoa varsinkin Austraaliaa kohtaan riittäisi, hän kun on sinne muuttamistakin aikoinaan suunnitellut.
    En tiedä mitä miettinee, ei satakuntalainen liiaksi ajatuksiaan keskeneräisenä kerro. Itse olen työelämässä ja vaikka loma ym. järjestelyin voisinkin lähteä meillä on sellainen talous ettei kotoa voi olla pois yht’ aikaa.
    Miehelläni on kielitaitoa ja satelliittikanavien kautta harrastusta maailman tapahtumiin, taustaa YK joukoista, silti Pikavuoron mukaan haluaminen täytyy lähteä itsestä.
    Mutta jo Janin näkeminen livenä kannatti. Emme tulleet paikalle turhaan.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy