Mummi 29.7.2014

 

Olin auttamassa Pikavuorolaisen muuttokuormassa Salosta Tampereelle. Lähdin ajelemaan takaisin Saloon hiukan ennen ilta yhtätoista, kun isäni soitti, että hänen äitinsä, meidän mummeli on nukkunut pois. Tämä tarkoittaa sitä, että on yksi rakas ihminen vähemmän tässä maailmassa. Tänään oli mummin hautajaiset ja nimipäivä enkä päässyt paikanpäälle. Viime tapaaminen jäi vahvasti mieleen, näin hänet tosi onnellisena.

Mummeli olet aina mielessäni ja sulle vielä sanon täältä käsin, että nuorena mennään ja vanhana sitten muistellaan. Eikö se niin mennytkin? Olit vallan mainio mummi ja muistan, kun mun ollessa vielä pikkupoika pelattiin krokettia ja uunoa, niin kuin kaikki varmaan ovat tehneet. Muistan aina kun mummi piti mun puolia, kun tapeltiin veljesten kanssa. Kiitos siitä.

Viimeiset kymmenen vuotta tai enemmän ollaan juteltu maailman meiningeistä ja meillä oli hyviä keskusteluita. Pyöriteltiin karttapalloa, kahviteltiin ja juteltiin Pikavuorosta. Mummeli oli aina kiinnostunut siitä, mitä reittiä mennään. Tässä nyt tarkempi reitti Afrikan matkaa varten:

 

Reitti Afrikassa.
Klikkaamalla karttaa näet reitin.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy