Näin pysyt ajan tasalla


Pikavuoron etenemistä ja Ajokki Royalin edesottamuksia on pian starttaavalla etapilla entistäkin helpompi seurata. Näitä ohjeita noudattamalla pysyt kartalla varmasti.

Lue blogia

Siinä, missä Ajokki on Pikavuoron sydän, tämä blogi on sen silmät, suu ja korvat. Uusimmat päivitykset tekstien, kuvien ja videoiden muodossa putoilevat tänne. Samalla voit seurata bussin etenemistä reaaliaikaisesta kartasta ja tarkkailla lyhyempiä tekstiviestipäivityksiä sivun oikeasta laidasta. Muista myös kommentoida!

Voit myös tilata ilmoituksen uusista blogiviesteistä sähköpostiisi täyttämällä tämän lomakkeen.

Fanita Pikavuoroa Facebookissa

Tykkää Pikavuorosta Facebookissa ja saat uusimmat päivitykset suoraan news feediisi. Facebookissa voit myös osallistua keskusteluun ja katsella kuvia matkan varrelta.

Seuraa Pikavuoroa Twitterissä

Liity Pikavuoron seuraajien kasvavaan joukkoon Twitterissä ja pysyt varmasti perillä tuoreimmista tapahtumista.

Muut mediat

Seuraa Pikavuoro-blogin mediaosiota ja tiedät, mitä muut kirjoittavat ja puhuvat reissusta. Mediasivulla voit myös vinkata linkkiä, joka sieltä vielä puuttuu.

Osallistu

Don’t hate, participate. Kommentteja, vinkkejä ja kysymyksiä voi laittaa tulemaan kaikkia yllä mainittuja kanavia hyväksikäyttäen sekä sähköpostilla osoitteeseen kalle.jokinen (at) rantapallo.fi.

  1. Hei Kaija,

    Ei tietenkään jää. Blogi on ja tulee olemaan Pikavuoron tärkein tiedotuskanava, mutta tällä etapilla Ajokin liikkeistä saa halutessaan tietoa muitakin kanavia käyttämällä.

    -K

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy