Onnea, Suomi!

Itsenäisyyspäivä Georgetownissa
Pikavuorobussi, -kippari, -manageri ja -viihdepäällikkö

Ajokki Royal saapui pikavuorokipparin johdattelemana Georgetowniin parahiksi juhlistamaan Suomen syntymäpäivää.

Puitteet itsenäisyyspäivän viettoon olivat mitä mahtavimmat. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, bussi lepäsi hylätyn koulun pihalla ja keittimessä porisi kotimainen kahvi. Taisipa Pikavuoron viihdepäällikkö jossain vaiheessa Maamme-lauluakin luritella.

Entisestään tunnelmaa nosti bussin osalta lopulta varsin sutjakkaasti sujunut rajanylitys ja linja-auton kuntokäyrä. Jälleen muutaman päivän varikolla viettänyt auto suorastaan huokui elämäniloa. Myös pikavuorokipparille pieni tauko bussilla ajelusta näytti tehneen hyvää, vaikka varsinaisesta lepolomasta ei kuskin tapauksessa varmasti koskaan voida puhua.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto
Itsenäisyyspäivän vastaanotto

– Tietäisitpä, mitä kaikkea kulisseissa on muutaman päivän sisällä tapahtunut, tokaisikin linja-auton paperihommien, reittisuunnitelmien ja pikkukorjausten parissa ”taukonsa” viettänyt Jani heti rantauduttuaan Penangin saarelle.

Loppupäivä Georgetownissa vielä levätään, iloitaan ja juhlitaan. Huomenna koittaa paluu arkeen bussin rullatessa takaisin manner-Malesiaan.

Kahvia kansalle
Viihdepäällikkö vastasi tarjoilusta

Sitä ennen olisi mukava kuulla, kuinka itsenäisyyspäivä sujuu Suomessa. Miten sinä juhlistat merkkipäivää? Kuka on Linnan juhlien hitti, kuka huti? Kuinka kävi Tuntemattoman sotilaan tänä vuonna?

 1. Voi, eikö teillä ollutkaan Juhla Mokkaa? Siitä huolimatta oikein hyvää Itsenäisyyspäivää koko Pikavuorojengille! Ja Linnan juhliahan täällä tietysti odotellaan.

 2. Hyvää Itsenäisyyspäivää Kuninkaallisen Ajokin matkustajille
  Itse vetäisin aamulla 8 aikaan Suomenlipun salkoon. Toinen perinne on Tuntemattoman Sotilaan elokuvan katsominen ja nyt odotellaan linnan juhlien alkua.
  Oletteko muistaneet ottaa Suomenlipun suurempia versioita mukaan? Pieni markkina / fanilippu näkyikin kuvassa mutta oikein salkoon vedettävä lippu. Olisihan se juhlavaa vetäistä lippu johonkin salkoon aina kun on joku merkkipäivä.
  Jokaisella turismin runtelemalla paikkakunnalla asuu suomalaisia niin pitkään että he kokoontuvat juhlapäivinä yhteen. Oletteko löytäneet paikallisen ”suomiklubin”.

  Hyvää jatkoa matkallenne.

 3. Tervehdys vaan ja Hyvää itsenäisyyspäivää. Ja onneksi olkoon! Olette käsittääkseni ajaneet maailman kolmanneksi pisimmän sillan yli Georgetowniin. Melkoisia mutkia tulee näköjään matkallanne, mutta siinäpähän meidänkin kotonaolijoiden passaa tutustua maisemiin. Eiku hanaa!

 4. Upeaa kun juhlistatte itsenäisyyspäivää siellä kaukana! Me täällä pdetään pimeää ja poltellaan kynttilöitä pikkupakkasessa. Onneksi ensilumi tuli eilen pk-seudullekin. Nautinnollista matkan jatkoa lämmössä, valossa ja eksotiikassa!

 5. Hyvää itsenäisyyspäivän loppua. Linnan juhlat olivat taas pukuloistoa ja suitsutusta. Ylen toimittajat vaan olivat joko dementikkoja tai kännissä – nimet tulivat aivan väärin ja pitkiä hiljaisia hetkiä saatiin myös tänä vuonna kokea … mutta itsenäisyys on hieno asia ja sitä kuuluu juhlia kuka mitenkin ja missä vain.

  Teidän matkanne jatkuu taas huomenissa, toivottavasti samalla innolla ja potkulla kuin tähänkin saakka. Me sohvanvaltaajat odotetaan vaan valmista tekstiä ja mahtavia kuvia reissultanne.

  Terkut Janille, joka aina ja kaikesta huolimatta pystyy pitämään järjen päässään ja Ajokin tiellä.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy