Palaverikuulumisia Pekingistä

Jani Laine
Kippari pitää busseilusta

Kuten täälläkin on tullut jo pariin kertaan toitotettua, pikavuorokippari Jani Laine otti parin kuukauden varauslähdön ja livahti Pekingiin palaveroimaan tulevan pikavuoroetapin annista.

Kippari selvitteli viisumikiemuroita sekä byrokratiaverkoston toimintaa hyvin menestyksekkäästi, ja matkustajilla pitäisi jo olla kaikki tarvittava informaatio lähtöä varten.

Vegeburgerin äärestä tavoitettu kippari lupaili viikonloppuna Kiinan-pätkästä hyvin mielenkiintoista. Tarkoituksena on nimittäin pääosin vältellä puuduttavia moottoriteitä ja sen sijaan kruisailla enimmäkseen pienemmillä tienpätkillä.

Laine, joka tätä kirjoittaessa lienee Bangkokissa, suuntaa Ajokki Royalin luo Malesiaan huomenissa. Kärsimätön kuski suorastaan kihisee innosta.

Jani ja Micheal Malesiassa
Viime visiitillä Michaelin korjaamolla Malesian Melakassa piti kiirettä

– Taas on tiedossa aivan törkeä kilometrimäärä ja haastava pätkä on Ajokillekin. Jännittää jo nyt, kun tietää, millainen seikkailu etenkin Kiinassa on edessä.

Rivien välistä luin kuitenkin kuskin jännityksen olevan pääosin hyvin positiivista. Arveluni saivat vahvistuksen viimeistään Janin lähettämän sähköpostin muodossa.

Otsikkoriville kuski oli kiteyttänyt vaatimattoman filosofisesti koko Pikavuoroilun ajatusmaailman.

– Maailma on upee mesta!!

P.S. Jos lähtöjalkaa vielä kutittaa, NYT on yhdestoista hetki ilmoittautua mukaan.

  1. Toivottavasti kaikki huollot saa tehtyä ja reissuun lähtö on huolettomampaa tekniikan suhteen.Itsellä linjautosta rakennettu matkailuauto ja siinäkin tahtoo tulla pieniä ongelmia aina silloin tällöin,mutta onhan Jani kuitenkin ammattimies näissä linja-auto hommissa.Turvallista ja kokemusrikasta matkaa kaikille mukana oleville.
    PS: Jään innolla odottamaan kuulumisia matkasta ja kuvia,kuvia

  2. Mä ooooon niiiin kateellinen, kaikille reissuun lähtijöille 🙂 Toivotan kuitenkin äärettömän antoisaa matkaa ja jokaisen kirjoituksen luen ja kuvat katson matkastanne moneen kertaan.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy