Saammeko esitellä: Pikavuororeportteri Mirka Karvonen

Mirka Karvonen on uusi pikavuororeportteri

Sata hakemusta. Sata hyvää tyyppiä innolla lähdössä Ajokin kyydissä kohti Koreaa. Kuinka löytää paras henkilö mukaan matkaan?

Joku, joka osaa välittää kokemansa kotisohville sujuvasti, aidosti ja innostavasti, itse pitkällä matkalla uupumatta? Joku, joka on jo nähnyt maailmaa, mutta ei kuitenkaan vielä ihan kaikkea, jotta ote säilyy raikkaan uteliaana matkan alusta loppuun. Joku, jolla kamera pysyy vakaasti kädessä ja joka toisaalta ei itse säiky kuvauksen kohteeksi joutumista jos vieressä rullaa tv-kamera? Onko tämä mission impossible?

Älkää ymmärtäkö väärin. Emme suinkaan kokeneet mahdottomaksi löytää sopivaa henkilöä pikavuororeportteriksi. Monenkin hyvän kandidaatin löytäminen oli itse asiassa melko helppoa. Mutta sopivista se kaikkein sopivin, sadasta hakijasta yhden ainoan poimiminen, sen ratkaisemiseksi käytimme täällä Rantapallon toimituksella monta pitkää tuntia hakemuksia tutkien ja yhden kokonaisen päivän loppusuoralaisia haastatellen.

Mirkasta uusi pikavuorireportteri

Pikavuoro kiittää kaikkia tehtävään hakeneita ja ylpeänä esittelee Mirka Karvosen, jonka käsiin uskomme blogipäivitykset Bangkokista Busaniin.

Mirka aivan kirjaimellisesti hyppi ilosta kuuleessaan valinnastaan – tulkitsemme tämän merkiksi siitä, että reissuun pääsee henkilö, joka on samanlaisella elämänilolla ja yhtä suurella sydämellä mukana kuin kaikki muutkin pikavuorolaiset.

– Eniten odotan Kiinan megakaupunkeja ja Etelä-Koreaa. En ole tehnyt vastaavaa bussimatkaa aiemmin, mutta olen kuullut, että Pikavuoroon voi jäädä koukkuun, sanoo uusi reportteri.

Kerromme Mirkasta pian lisää, pysykää kuulolla. Virallinen kapulanvaihto Kallen kanssa tapahtuu jo hyvissä ajoin ennen lähtöä, joten uusi reportteri käy varmasti nopeasti tutuksi!

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy