Perjantaipähkinä 7.12.2012

Tällä videolla olisi blogin seuraajille ensimmäinen Perjantaipähkinä pohdittavaksi.

Koh Changiin liittyvään kysmykseen voi vastata kirjoittamalla kommentin videon alle. Oikein tietäneiden kesken arvotaan matkailuaiheinen palkinto. Vastausaikaa on seuraavaan Perjantaipähkinään asti, jolloin Rantapallon toimitus arpoo ja kontaktoi voittajan.

Jos ei veikkaa, ei voi voittaa!

http://www.youtube.com/watch?v=WwLZhbGKig0&feature=youtu.be

 1. Veikkaisin tuota koh, köh, chang, badam.. aivastava norsu..? Saari tosiaan muistuttaa kartalla joko aivastavaa tai suunapäänä ryntäävää norsua.
  Hienoa saada videomateriaalia– kuulolla ollaan Mirka!

 2. Koh tarkoittaa saarta ja chang on elefantti paikallisessa kielessä.
  Mukava paikka kylläkin muuttunut viimeisen 10 v aikana (turismi pilannut).
  Itse olen asunut siellä n. puoli vuotta.

 3. Elefantin muisti on sellainen, että se kun jotain saa päähänsä, niin sinnepä norsun muistisokkeloihin jää ikuinen kemiallinen jälki. Koh Chang on paikkana sellainen, että siellä kun kerran käy, niin ikuisesti muistaa kaikki ne Beer Changit, jotka Hat Thanamilla tuli juotua. Siksi Koh Chagia kutsutaan Elefanttisaareksi.

 4. Ilmasta / kartalta nähdystä muodosta saari on tuon lempinimensä saanut! Ja JOS puolestanne ’löydätte’ bussistanne yhtään KamariHerraa, niin tässä olisi terveisiä välitettävänä koko muulta UkkoKööriltä!

  1. Koska se muistuttaa elefantin jätöstä katsottuna lintupersvekttistä ja myös horisntista katsottuna. keskeltä korkea kuin aitokin sellainen. Siellä myös aloitettiin alkuperäinen Chang kaljan teko. Ja paikalliset joivat ainoastaan sitä. -90 luvulla. Sen nämä paikalliset elefantti ajurit kertoivat, kun risumajassa istuttiin ja Changia hörpättiin…. Vastakysymyksenä kysyn yhtä helpon kysymyksen,,,Kuka maksoi kaljat?

 5. Mahtavan mielikuvituksellisiakin vastauksia on tullut, kiitos kaikille tietäjille!
  Edellisen Perjantaipähkinän vastausaika loppuu nyt tähän, sillä ilmoilla on uusi pähkinä, käykää kurkkaamassa ja vastaamassa.

  Ensimmäinen voittaja on arvottu ja hän on nimimerkki ”jörgen”.

  Palkinto on tällä kertaa Madventuresin kirja Mad World – Seikkailijan Atlas.

  Rantapallon toimitus on nimimerkin haltijaan yhteydessä ja palkitsee ensimmäisen pähkinänsärkijän.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy