Pikavuoro jatkaa Phnom Penhiin!

Pienet linnut kommenttiboksissa olivat aivan oikeassa… Pikavuoro saavutti Bangkokin, mutta Ajokin tarina ei sittenkään vielä ole loppu.

Pikkulintujen lisäksi hieman isommatkin lauleskelivat Rantapallon toimitukselle uutisia Pikavuoron suunnitelmista: kuljettaja Jani Laine kumppaneineen jatkaa seuraavaksi matkaa Kambodzan Phnom Penhiin!

Tervetuloa Pikavuorolle Phnom Penhiin

1. Etappi: Chiang Mai – Bangkok – Pattaya
Pikavuoro starttaa Chiang Main The Shining -baarin edestä 29.3.2011 klo 18.00. Ajamme tarvittaessa Bangkokin kautta. Saavumme Pattayalle seuraavana päivänä. Pattayalla vietämme kaksi yötä.

2. Etappi: Pattaya – Trat – Phnom Penh
Pikavuoro starttaa Maikan majatalon edestä 1.4.2011 klo 6.00. Saapumisaika Phnom Penhiin vielä auki.

Pysykää siis kuulolla. Tero on edelleen ansaitulla lomallaan, joten aiemman kaltaista tiheää raportointia emme Kambodzan-matkalta lupaa. GPS-seuranta kuitenkin pitää lukijat kärryillä ja toimituksen puolesta seurailemme matkaa parhaamme mukaan. Lisäksi kuski-Jani on lupaillut toimittaa reissulta kuvia iloksenne!

 1. Morjensta,

  johan sitä taukoa jo olikin. Taitaa olla niin, että ei liika kauaa kannatakaan paikallaan pysyä. Hyvä suunnitelma, mutta ei vaan pääse osallistumaan edelleenkään. Loma alkaa vasta 7.4.2011.

  terv eija

 2. Upeata! Kyllä kannatti säilyttää tämä blogi kirjanmerkeissä ja vilkuilla tänne aina silloin tällöin vieläkin. Pääsen taas koukkuun 😀 Paljonko on matkalle lähtijöitä? Onko paljon entisiä pikavuorolaisia mukana? Hyvää matkaa kaikille!

 3. Hienoa, Jani & kuppanit. Jotain tuollaista jo odottelinkin, jopa niinkin että
  ajatte eteläistä reittiä bussin ja matkalaiset takaisin suomeen. Ajatus
  tietysti kuulostaa vallan hullulta, mutta eikös se alkuperäinenkin suunnitelma kuulostanut hullulta?
  Tietysti tuo eteläinen reitti on monin verroin vaarallisempi. On pommituksia, kiväärimikkoja joka mut-
  kassa ja teitten kuntokaan ei ehken ole aina kehuttava. Puhumattakaan paperisodasta. Vaan eihän se ollut aikaisemminkaan aina parasta baanaa.
  Takaisintuloa eteläistä kautta ajatellen, vieläpä kesällä, kuumuus kopissa (bussissa) tulee olemaan suuri. Mutta eihän se liene kovin suuri homma ole asentaa yksi jäähdytyslaite autoon sisälle.
  No, – katsotaan mitä tuleman pitää. Uskon että Janilla riittää kanttia myös paluumatkaan.
  Kaikkea hyvää, erityisesti paljon onnea ja terveyttä toivotellen, Henkka.

 4. Jess!

  Missä kunnossa bussi on? Se on jököttänyt paikallaan siitä asti kun Pattayalle tuli.
  Phnom Penhiin on matkaa kuusjapuolisataa km. Mitäköhän sen jälkeen?
  Mielenkiintoista kuulla minkälaisella porukalla reissu jatkuu.

 5. Bussi on ollut itse asiassa Chiang Maissa pitkän aikaa, ja tälläkin hetkellä Ajokki lepäilee Thaimaan Lapissa. GPS näyttää, että bussi olisi edelleen Pattayalla, mutta se ei pidä paikkaansa.

  Itse en ole tällä tulevalla etapilla mukana, sillä työt kutsuvat Suomessa melko pian. Porukan kokoonpanosta on vaikea sanoa mitään, mutta mukana lienee ainakin osa täällä päin pyörivistä pikavuorolaisista. Syynä Kambodzan-reissuun on Thaimaan tiukka ajoneuvolaki, jonka vuoksi bussia ei voi säilyttää maassa kovin kauaa ilman rajuja veroja.

  Vähän pitkäaikaisemmat tulevaisuudensuunnitelmat ovat työn alla, kuten jo pitkään on vihjailtu ja puhuttu ihan suoraankin. Pidemmän etapin aika on kuitenkin myöhemmin.

  -t

 6. Niin sitä pitää. Kun kerran sinne saakka olette jo päässeet, niin matkailkaa sitten enemmänkin. On sitten mitä kiikkustuolissa muistella…ja muutenkin. Tsemiä!

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy