Pikavuoron Paluu!

 

Pikavuoron saavuttua Salon torille vapun päivänä 2015, blogia ei ole juurikaan päivitetty, vaan ollaan sulateltu mitä tuli tehtyä ja mitä ei; Pikavuoro maailman ympäri, Ajokki, oliko se tässä? Entä voiko tällaista touhua jatkaa loputtomiin?

Pikavuorolaisemme Lassi kertoi että oli nähnyt unen missä ajoin Pikavuoroa yli 20 vuotta. Hänen unensa hauskuutti minua, kun kuulin sen vuonna 2012. Hänen unensa voi vielä toteutuakin! 🙂 Mutta mitä sitten seuraavaksi? Sitä ennen kerron Teille lyhyesti ”vuoden kuulumiset”.

Ensimmäiseksi haluaisin sanoa KIITOS! Kesällä vapun jälkeen minut valittiin Salon positiivisimmaksi. Olen enemmän kuin otettu siitä palkinnosta ja tahtoisin vielä kerran kiittää äänestäjiä, KIITOS! Tahtoisin myös kiittää kaikkia pikavuorolaisia kaikista kilometreistä mitä olemme kulkeneet yhdessä, KIITOS!

 

Pysti ja kunniakirja.
Pysti ja kunniakirja.

Kun pikavuoro päättyi ja saapui Salon torille, otin muutaman päivän iisisti kunnes puhelin pärisi ja palasin takaisin sorvin ääreen, eli töihin perheyritykseemme Salon Tilausmatkoille. Päivät vilisi siis ratin takana ja oli aikaa ajatuksille, minkä seurauksena syntyi idea Ajokin kunnostamisesta. Tuli myös hankittua toinen Ajokki Royal Lavian linja-automuseosta. Tämä toinen Ajokki toimii nyt ohjekirjana sekä siitä saadaan siirrettyä käypiä osia meidän Pikavuorobussiin. Palaan tähän tarkemmin seuraavissa postauksissa.

 

 

Linja-automuseosta hankittu Ajokki.
Linja-automuseosta hankittu Ajokki.

Pikavuoron matkoilla ollut, sekä Euroopan reportterina toiminut Tomi Tölli kirjoitti Havaintoja Afrikasta -kirjan. Kova kaveri! Hatunnosto siitä hänelle! Jos et ole vielä lukenut, niin hae ihmeessä oma kappaleesi kaupasta!

Tässä se on!
Tässä se on!

Niinkuin moni varmasti tietää, tapasin oman kumppanini Amerikan pikavuorolla 2014. Muutin lokakuussa 2015 hänen luokseen Hämeenlinnaan ja vielä tänä päivänä asun täällä. Tuli käytyä Hämeenlinnasta käsin Salossa töissä, mikä alkoi käymään pidemmän päälle raskaaksi. Niinpä oli tarve lomalle, jossa käytävä kortit uudelleen läpi ja mietittävä asioita. Pikavuoro matkojen aikana tuli korjattua/korjautettua Ajokkia missä milloinkin. Pisimmän ajan vietin Malesian korjaamolla, josta ensimmäinen kipinä lähti – opiskelen nyt autoalan perustutkintoa Tampereella ja suoritan työssäoppimiset Espoon Veho:lla. Tarkoitus olisi valmistua kuorma- ja linja-autoalan ajoneuvoasentajaksi.

 

Kunnostaminen on aloitettu.

Sitten asiaan: PIKAVUORO JATKUU!! KYLLÄ!! Kohta taas mennään kohti uusia seikkailuja! Blogista voi seurata matkoja ja ilmoittautua reissuille mukaan. Luvassa on mm. matkailua vihreessä ja vehreässä Irlannissa sekä pyörähdys Skotlannissa. Toivon näkeväni paljon vanhoja pikavuorolaisia sekä uusia tulokkaita! Rohkeasti matkaan mukaan!

 

Kävin jo pienellä tutkimusmatkalla Irlannissa.
Kuva otettu Irlannin Moherin kallioilta marraskuussa 2015.

Irlannin Pikavuoro

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy