Puoli vuotta vapusta – Pikavuorokuulumisia

 

Viime viikonloppuna tuli kuluneeksi puoli vuotta Pikavuoron kotiinpaluujuhlallisuuksista Salon torilla. Lienee siten korkea aika kertoa kuulumisia, muutenhan joku voi kuvitella että tässä on tyystin keskiluokkaistuttu ja asetuttu. Parturikäynti, kunnon työpaikka, asuntolaina ja niin päin pois.

Totta toinen puoli. Saatujen tietojen mukaan ainakin pikavuorokippari Jani Laine kävi parturissa jo kesällä ja olemus siistiytyi huomattavasti. Näin kerrotaan. Omistusasunto on kuitenkin tiettävästi yhä hankkimatta. Rankan reissun aiheuttama väsymys alkaa kuitenkin olla vihdoin lepäilty pois, joten uusia suunnitelmiakin jaksaa jo kehitellä. Mitä ne ovat ja millä aikataululla ne mahdollisesti saattaisivat toteutua, se on yhä hämärän peitossa.

Kovasti rauhattomuutta alkaa kuitenkin olla jo ilmassa, näin olen haistellut. Se ei tietenkään itsessään välttämättä tarkoita mitään konkreettista, mutta toisaalta voihan se sitä jossain vaiheessa tarkoittaakin. Kuten tunnettua, ennustaminen on aina hankalaa, ja erityisesti tulevaisuuden ennustaminen se vasta haasteellista onkin. Katsotaan siis mitä tuleman pitää. Uutisista – sikäli kun niitä ilmaantuu – pyritään edelleen raportoimaan tämän kanavan kautta.

Niin, ja tekihän kippari Laine tuossa alkusyksystä hankintojakin. Lähes viisi vuotta sitten kun starttasimme ensimmäiselle Pikavuorolle, alkuperäisenä ajatuksenahan oli myydä Ajokki perillä Thaimaassa. Niin ei sitten lopulta käynytkään, vaan auto päätyi monen mutkan, maan ja mantereen kautta takaisin Saloon. Ei siitä eroon päästy. Koska lopulta kävi näin, lienee vain loogista hankkia toinen samanlainen. Nyt Ajokkeja on kaksi ja ne seisovat molemmat hallissa Salossa.

Mitähän tästä vielä seuraa? Ehkä yksi oikeasti ajokuntoinen peli, kenties.

 

151102_Uusi_Ajokki
Kippari herättelee henkiin Ajokkia numero 2. Toinen kuvassa näkyvä bussi ei tällä kertaa lähtenyt mukaan.

 

151102-Ajokit
Siinä ne seisovat vierekkäin, veljekset. Ajokki Royal näyttää olevan yhä hämmästyttävän hyvässä kuosissa ottaen huomioon sen kokemat seikkailut.

 

  1. Kiva kuulla että intoa on eikä se jarru ole jarruttanut liikaa tarkoitan Salon torilla esittelemääsi se edllinen oli melkeimpä ikimuistoisin matka vaikka onhan niitä reali matkojakin ollut itselläkin

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy