Pikavuoron parhaita

Taistelu Australiassa jatkuu. Uutisia odotellessa hypätään hetkeksi hienojen muistojen pariin – videolla parhaat palat Pikavuoron matkalta Bangkokista Balille!

http://www.youtube.com/watch?v=vbRzzTjmglI

    1. Hei Kaija,

      alusta saakka tähän asti kaikki etapit on tainnut taittaa ainoastaan itse Jani tietenkin ja lisäksi Viihdepäällikkö Tuomas. Itse olin ekan Salo – BKK etapin ja Kambotsan keikan, sekä koko Thaimaan rupeaman mukana Chiang Mai mukaanlukien. Ttö nimimerkillä blogia pitänyt Tomi taasen oli ekan etapin, mutta jätti Thaimaan osuuden väliin, hän hyppäsi kyytiin taas Kuala Lumpurista. Itse en aio jatkaa Australiaan valitettavasti, mutta Ttö ja Tuomas mennee sinne Janin mukana.

      Arvioni mukaan matkassa on ollut n. nelisenkymmentä henkeä varsinaisilla Pikavuoro etapeilla, Janilla on jossakin ylhäällä varmaankin tarkka luku. Porukkaa on sitten tietysti tullut ja menny satunnaisesti. Esim. Chiang Maissa kävimme jalkapallo-ottelussa n. 20 hengen porukalla, joka ei varsinaisesti liittynyt mihinkään Pikavuoron etappiin. Myös Laosissa meillä oli sekalaista seurakuntaa kymmnenen liftarin voimin Vang Vienin etapilla. Jotkut ovat tulleet kyytiin ihmettelemään vain Phnom Penhinissä ja Sihanoukvillessä käynnin verran tai jopa lyhyempiäkin pätkiä Kiinassa tai muualla matkan varrella. Eli oiskohan kuutisen- tai seitsemisenkymmentä henkeä matkustanut tähän mennessä Ajokilla sen lähdettyä Suomen rajojen ulkopuolelle?

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy