Pikavuoron uudet kujeet

Jani Laineen haastattelu Turun Radiossa: marraskuussa nokka kohti Australiaa!

Kuuntele haastattelu: YLE Areena

 1. No nii,tulihan sieltä tietoo.Lähtisin mukaan,mutta toi v….. terveys tökkii.
  Talvella luvassa mukavaa ajanvietettä blogin merkeissä. terv.EsaT:lle

  Salolaiset yritykset mukaan maailmalle.

 2. Lisää komentteja matkalta varmaan kaikki seuraajat haluavat , vaikka se voi olla muutamilta vielä matkakin kesken. Odotamme koko ajan uutta tietoa. Janikin on jo kotona missä muut ?

 3. Kiitoksia plogista ja haastattelu-sessiosta. – Jokaiselle kuka Pikavuoro-storya
  on seurannut, iskostuu halu kuulla jatkosta. Onhan se nyt vallan ainutkertaista
  ”seilata” ympäri maailmaa bussilla. Tietty, onhan näitä maailmanmatkaajia monenlaisia ja monella pelillä kulkeneita, mutta nyt on numero 1 tämä Ajokki-bussi. Tässä on haasteet kaikki-
  neen suuremmassa mittakaavassa kuin esim. matkailuautolla mennen. Tulee byrokratiaa rajoilla enempi ja varmasti muitakin esteitä joita en edes tiedä. Siksipä onkin erittäin mielenkiintoista kuulla ja katsoa kuinka suomalainen ”uudisraivaaja” matkanteosta selviytyy. Uskon että hyvinkin monet ovat unelmoineet jostain vastaavasta, mutta syystä tai toisesta ”siivet” eivät kanna. Itselläni on ainakin ollut kaksi syytä: raha ja ei tarpeeksi rohkeutta lähteä tarpomaan tuntemattomaan. Janilla on ”uudisraivaajahenkeä” kylliksi, ja siitä me kaikki nojatuolimatkaajat saamme kiittää.

  Toivotankin parasta mahdollista onnea Janille ja tuleville kumppaneille seuraavaa etappia varten.
  Ja, kuten joskus aikaisemmin taisin jo mainita, minulla on ollut tunne jo pitkään siitä, että Jani
  tavalla tai toisella ajaa kurnuuttaa Ajokin takaisin suomeen, kuten hän jo mainitsi. Kuinka ja mitä kautta, on sitten jo toinen tarina. Ja sitten koko reissun jälkeen, Ajokista tehdäänkin jonkinlainen ikoni. Lasikaappiin ja pumpuliin, kuten joku on veistellyt.

  Herpaantumattomalla mielenkiinnolla tulen seuraamaan edessäolevia koetuksia.

 4. Suurin osa matkustajista on palannut Suomeen, kuten myös itsekin. Osa porukasta varmaan väkisinkin tullee vaihtumaan seuraavaan keikkaan, mutta ainakin itse olen seuraavaan matkaan jälleen lupautunut mukaan ja uskoisin muutaman uskollisen aiemmankin Pikavuorolaisen osallistuvan myös.

  Seuraava settihän on edessä, kun bussin maassaolo lupa loppuu syyskuussa Thaimaahan ja Janin täytyy lähteä anomaan jatkoaikaa jostkin naapurimaasta sille lisää, jotta marraskuun alussa ei ole ongelmia maasta poistuessa sitten edessä.

  Varmasti sitten syksymmällä aktiivisempaa raportointia ja kommentointia luvassa jahka rumba lähtee taas kunnolla käyntiin. Nyt varmaankin Janilla kuumeinen sponsoreiden metsästys ja asioiden järjestely taas käynnissä. Eli varmasti kaikki vinkit niihin liittyen ovat hänelle tervetulleita!

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy