Pikavuoro Bangkokiin on nyt Pikavuoro maailman ympäri!

Ajokki Royalin maailmanvalloitus jatkuu

Pikavuoro on odotellut keväästä saakka uusia seikkailuja Thaimaan auringossa lepäillen ja on nyt valmis uusiin seikkailuihin. Pikavuoro lähtee matkalle maailman ympäri.

Kyllä, luit oikein, Ajokki Royal ja sen kuljettaja Jani Laine aikovat kiertää koko maapallon. Miksi pysähtyä, kun matka on niin makeasti alullaan ja maanosista suurin jo lähes kokonaan kuitattu?

Jani Laine luotsaa uskollisen Ajokin seuraavaksi Thaimaasta Malesian, Singaporen ja Indonesian kautta Australiaan. Lähtö Pattayalta on marraskuussa. Ajokki lastataan vuodenvaihteen paikkeilla Indonesian Balilla laivaan ja matkustajat hyppäävät uudelleen kyytiin Australian Darwinissa. Darwinista Pikavuoro kiitää koko mantereen halki saapuen sen toiselle laidalle Melbourneen maaliskuussa 2012.

Aasian ja Australian jälkeen reitti kulkee molempien Amerikkojen, Afrikan ja lopuksi Euroopan halki päätyen vuoden 2014 aikana takaisin Suomeen.

Tervetuloa mukaan!

Rantapallon blogissa seurataan Ajokin matkaa tuttuun tapaan sanoin, kuvin ja videoin. Reaaliaikainen kartta näyttää Pikavuoron sijainnin ympäri vuorokauden.

Toivotamme kaikki vanhat ja uudet lukijat tervetulleiksi mukaan nojatuolimatkalle – tai yhtä hyvin Ajokin penkille livenä pikavuoroseikkailun kokemaan! Tällä hetkellä varattavissa ovat liput etapeille Thaimaasta Malesian ja Singaporen kautta Indonesiaan sekä Australian Darwinista Melbourneen. Edellisestä Pikavuorosta poiketen paikkavaraukset tehdään etapeittain, eli matkustajat voivat halutessaan tulla mukaan vaikka vain muutaman viikon ajaksi.

Lisätietoa löydät Reitti ja aikataulu -sivulta sekä Pikavuoron FAQ -osiosta. Lähdöstä kiinnostuneille tulemme järjestämään elokuun aikana infotilaisuudet sekä Salossa että Helsingissä.

 1. ..niin tai kotona aamukahvin ääressä.. täpätä kartta auki ja tarkistaa missä mennään ja onko kuulumisia 🙂 Kiva uudistus, kun voi twiittejäkin tällä kertaa seurata!

  1. Hei SuperSepc
   Jatkuva videokuva olisi tietysti kiva, kuvan siirtoon on noilta osuuksilta vain sateliittiyhteys käytettävissä.
   Kustannukset nousisivat todella korkeiksi suuren datamäärän johdosta joten sitä emme voi valitettavasti toteuttaa, tuomme kuitenkin muuta uutta seurantaan joka lisää informaatiota ja helpottaa muutenkin matkalaisten seurantaa. Ja tietysti otamme vastaan toteutettavia ideoita.

   Jari

 2. Kiitoksia Rantapallo & Jani Laine + kumpp. mielenkiintoisesta infosta. Olen todella kiinnostunut
  lukemaan ja tutkimaan päivityksiänne tulevaisuudessakin. Nojatuolimatkailu on melko turvallista,
  voi pudota vain tuolilta. Jännittävämpää olisi olla itse paikan päällä, muttei se ole mahdollista kaikille, minul-
  lekaan. Toivotten tällä erää kaikkea hyvää Janille ja matkan muille organisaattoreille, kuin myös niille jotka
  aktiivisesti ottavat osaa suureen seikkailuun.

 3. Mahtava reissu varmasti tulossa. Juuri puolentoista vuoden maailmanympärimatkalta palanneen en kyllä kyytiin lähtisi. Linja-auton reitti on jo nähty ja kärsimykset vielä muistissa. Mutta antoisa oli reissu enkä kadu pätkääkään. Onnea matkaan!

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy