Usein kysytyt kysymykset – lue uusi Pikavuoro-FAQ

Pikavuoro maailman ympäri on herättänyt jo melkoisen määrän kysymyksiä Ajokin uusiin kuvioihin liittyen.

Tässä koottuna tärkeimpien pointtien Q & A kaikkien lukijoiden ja lähtöään harkitsevien tiedoksi – samat infot on lisätty myös Pikavuoron uudistettuun FAQ-osioon.

Mihin mennessä lippuvaraus on tehtävä?
Mitä pikemmin, sen parempi. Paikkoja on jo mennyt, mutta vielä ehdit mukaan.

Kuitenkin toisin kuin Bangkokin-matkalla, seuraavilla etapeilla ei ole edessä maita, joiden viisumeita olisi anottava kuukausikaupalla etukäteen. Voit siis tiedustella paikkoja vielä syksyn tai talvenkin aikana. Tällä kertaa kaikki matkustajat eivät kulje mukana alusta loppuun, joten mukaan voi hypätä myös reitin varrelta jos vain bussissa on tilaa kyseisellä hetkellä.

Onko Thaimaa-Malesia-Indonesia -etapilla todella aikaa lomailuun?
On. Tässäkin tuleva matka poikkeaa edellisestä. Matkan varrella pysähdellään monissa kohteissa usean päivän ajaksi. Pikavuorolaisille jää runsaasti aikaa tropiikin auringosta nauttimiseen, sukelteluun, surffaukseen, viidakkoretkiin tai vaikka vain riippumatossa oleiluun – siihen, mitä kukin itse mieluiten tahtoo tehdä. Ajokilla ei ole kiire.

Minkä ikäisille Pikavuoro maailman ympäri on tarkoitettu?
Ikä ei ole avainkysymys pikavuoromatkustuksessa. Kuka vain voi matkustaa Pikavuorolla maailman ympäri! Jos vain fyysinen ja henkinen kuntosi kestävät bussimatkustuksen, voit lähteä mukaan minkä tahansa ikäisenä. Alaikäinen ei kuitenkaan voi yksin osallistua Pikavuorolle.

Millaiset matkustusolot bussissa on?
Ajokin penkkirivejä on väljennetty tavalliseen bussiin verrattuna. Istumapaikkoja ei myöskään tulla myymään niin täyteen, että matkustuksesta tulisi ahdasta. Kaikilla on riittävästi tilaa.

Onko matkan toteutuminen jo varmaa?
Kyllä on.

Milloin infotilaisuudet järjestetään?
21. ja 28.8. Ensimmäinen Salossa ja toinen Helsingissä. Tarkemman ajan ja paikan ilmoitamme vielä tällä viikolla.

 1. Moi, Jani! 🙂 Kiitoksia postista! Nojatuolimatkailija odottaa vesi kielellä tulevia koitoksiasi.
  On todella mielenkiintoista saada tietää ja osittain nähdäkin kaikkea mitä matkan varrella
  tapahtuu. Paljon tietysti jää näkemättä ja tietämättä. Eihän kaikesta voi tällä lailla tiedottaa. Paljon tullee jäämään mielikuvituksen varaan. Onneksi on tämä pc jonka kautta voi onkia lisää tietoa jos halua ja
  kykyä on. Eniten kuitenkin kykyä ja rohkeutta tarvitaan jotta matkalle yleensä voi lähteä. Mutta nuorena ei niitä vastoinkäymisiä aina niin ajattele. Usein selvitään onnella. Sitä samaa onnea toivottelen Sinulle ja kumppaneillesikin tulevassa reissussa. Mutkia matkassa varmasti on, mutta niin on aina kun lähdetään ”uudisraivaajan” polkua astelemaan.
  Jo retkesi ensi hetkistä asti ajattelin että Ajokki tulee eteläistä reittiä takaisin suomeen. En kyllä odottanut että reitti olisi noin eteläinen. Pohjoisetkin leveys-asteet olisivat riittäneet.
  Paljon onnea ja terveyttä ja kaikkea muutakin hyvää uusille etapeille toivotellen! Henkka.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy