Punaisia lankoja

Hei kaikille ja isot pahoittelut vähien blogipäivitysten takia.

Ennen kuin julkaisin yhtään mitään niin halusin olla 110% varma mitä seuraavaksi tehdään ja mitä ei. Liikaa lankoja, löytääkseen ne punaiset joilla pääsee tekemään asioita.

 

Jani ja Lassi miettelijäinä.
Kyllä, ensin se Aasia, sitten tulee Amerikkojen vuoro

Olen yrittänyt pitää liput kohtuullisina tai edullisina ja nyt siihen en olisi pystynyt. Pelkäsin myös monen jäävän matkasta pois hinnan perusteella. Tällä kertaa kuun asento oli väärä ja en nähnyt tähtiä taivaalla.

Me pikavuorolaiset yritimme toteuttaa alkuperäisen suunnitelman kesäkuussa 2013 Alaskasta tulimaahan. Valitettavasti jouduimme ottamaan käyttöön plan B:n joka oli laivata Ajokki Etelä-Amerikkaan, eli reitti olisi ollut sama, mutta alhaalta ylös.

Mikä sitten kaatoi suunnitelman A ? Tavoittelin 20 matkustajaa joka jäi pienemmäksi ja täten en uskaltanut ottaa riskiä, vaikka niitä rakastankin. Anyway A ja B ovat nyt historiaa.

Pikavuoro Etelä-Amerikkaan alkoi näyttää yllättävän kalliilta ja monimutkaiselta. Lipulle olisi tullut isompi hintalappu ja arvokkaan laivauksen myötä myös Ajokin tullaaminen ei ollut itsestään selvää, jonka johdosta otin aikalisän ja se kannatti, sillä Pikavuoro on saanut nyt uuden alustan mistä pidetään kiinni kynsin ja hampain.

Pikavuorolla on plan C käytössä eli good ladies and gentlemen, boys and girls: Ajokki laivataan Singaporesta Japanin kautta Seattleen, Yhdysvaltoihin. Amerikan pikavuoro starttaa 15. lokakuuta 2014.

Ennen Amerikkoja Ajokki vierailee maaliskuussa Pohjois-Thaimaassa sekä Malesian F1-kisoissa ja mikäli saamme 20 matkustajaa kasaan, niin luvassa on myös pikavisiitti Myarmariin.

Kirjoitan seuraavassa postauksessa tulevasta Aasian etapista joka starttaa 3. maaliskuuta Bangkokista ja päättyy Malesian kisoihin 30. maaliskuuta. Luvassa siis kuukauden seikkailu ja irtiotto pakkaskeleistä.

 

Yläfemmat
Michael, kohta nähdään ja käynnistetään Ajokki!

Julkaisen tarkemman aikataulun reitteineen, jonka jälkeen voi ilmoittautua Pikavuoron mukaan. Tervetuloa vanhat ja uudet pikavuorolaiset!

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy