Tie Flagstaffista Amarilloon

 

Amerikan etapilta raportoivat vuorotellen kippari Jani Laine sekä Pikavuoron matkustajat. Tällä kertaa terveisiä tien päältä kertoo Peppi ja Jaska.

Flagstaffista lähdimme eteenpäin ja pistäydyimme 50.000 vuotta sitten meteoriitin synnyttämällä kraatterilla, eli Barringerin kraatterilla. Iltapäivän aikana saavuimme Gallup`ìin, jossa yö-untamme häiritsi junien tuuttaukset. Junarata oli vain 100m:n päässä majapaikastamme. Aamulla osa porukasta lähti ydinvoimamuseolle ja muut odottivat, kun toiseen autoon vaihdettiin eturenkaat.

Sitten tien päälle…. Suoraa tietä oli silmänkantamattomiin ja oli mukava huomata miten preeriat muuttuivat vihreämmäksi ja kalliot jäivät taakse. New Mexico sai jäädä taa ja tulimme Teksasiin.

 

sfghdgfhg
Allekirjoittaneet Teksasin rajalla.

Tien vierellä alkoi näkyä karjaa ja laajoja viljeltyjä alueilta. Ilta alkoi hämärtyä ja laaja Amarillo näkyi iltavalaistuksessaan. Hotelli löytyikin aivan helposti, mutta hinta joka nettikaupassa oli, ei taaskaan pitänyt paikkansa. Kippari miehistöineen hoiti homman ammattimaisesti ja pääsimme ansaitulle levolle.

  1. No niin, odotuksemme palkittiin. Vähän lyhenlännäksi oli bloginne jäänyt, mutta
    haitanneeko se. Kuvasta muuten puuttuu se pikkukaveri, mihinkäs se on
    jätetty?
    Ei muuta, kuin iloista matkaa teille ja muille matkalaisille siellä lännessä!

    Antti ja Eeva

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy