Video: Talvi saapui Kiinaan

Jingningin pikkukaupungin jälkeen Ajokki pääsi pitkästä aikaa tallaamaan lumisia polkuja. Pieni lumikerros ei toki aiheuttanut vanhalle ruunalle ongelmia, toisin kuin kiinalaisille kollegoilleen.

  1. Amatöörille terkkuja, älä pilaa palstaa täysin asiattomilla huomautuksillasi, emme kaipaa niitä, minun videoni näytti ihan hyviä tilannekuvia, kiiitos niistä on ihana seurata reissuanne .
   Hyvää matkanjatkoa kaikille .terttu

  2. Hei sullekin!
   Olet mielenkiintoinen;
   a) ärsytät tahallasi (toivottavasti), silloin toivo on jäljellä
   b) olet tosissasi, jolloin jostain syystä heikko itsetunto tulee esiin erinomaisena (omasta mielestä) osaamisena ja muiden vähättelynä
   c) tai minä vaan en ymmärrä

   PS Kevät tulee, kyllä se siitä

 1. Taisi joku naispuolinen matkalainen hermostua tälle Tuomakselle, joka säheltää näköjään joka videolla. Olisi tosiaan kiva nähdä ja kuulla muitakin matkalaisia, kuin tätä linssiludetta.

 2. Aikamoista kyytiä näyttävät taittavan taivalta Laosin puolella. Liki kolmannes matkasta Laosin halki olisi satellittikuvien perusteella jo takanapäin ja edelleenkin näyttävät olevan liikkeessä vaikka kello on jo suht paljon… Olisikohan niin, ettei sopivia yöpymispaikkoja ole kovin tiuhassa, niin pakko jatkaa eteenpäin…?!

 3. Siltä se vaan näyttää että perille asti vanhus kestää!! Ajappa Jani varovasti Laosin vuoristokurvit ja ilmoitteleppa ittestäs kun pääset perille! Vois treffata jossain thaikuissa, meikä ylittää Malesia/Thaimaa rajan huomenna….tsempit loppukilsoille

 4. Tykitettiin tosiaan eilen aika pitkä pätkä, kuten edellisenäkin päivänä. Laosissa näillä näkymin perjantaihin asti. Hellettä piisaa ja meno on laoslaisen leppoisaa.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy