Pika-arvonta: voita liput Matkamessuille!

Rantapallon toimitus täällä moi!

Janin ja Ajokin seikkaillessa Aasiassa me kotimaahan jääneet odotamme jo innolla jokavuotisia Matkamessuja. Tapahtuma starttaa viikon kuluttua ja kyseessähän on koko pohjoisen Euroopan suurin matkailualan tapahtuma, joka täyttää Helsingin Messukeskuksen kansainvälisillä väreillä kaikkialta maailmasta.

Matkamessut tammikuussa

Arvaamme, että messut kiinnostavat myös monia Pikavuoron lukijoita. Siitä syystä iloksenne pieni arvonta: kerro meille mikä on ollut omista matkakohteistasi ikimuistoisin ja voit päästä ystäväsi kanssa messuille!

Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kaksi kahden lipun pakettia. Voit osallistua kisaan kommentoimalla tätä postausta.

Jos et ole Rantapallon rekisteröitynyt käyttäjä, jätä kommentin yhteydessä sähköpostiosoitteesi. Osallistujien kannattaa pysyä kuulolla heti huomenna. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mutta otamme mailin välityksellä yhteyttä voittajiin ja nopea toiminta on tarpeen jotta liput ehtivät ajoissa perille.

Palkinnot arvotaan perjantaina 10.1.2014 kello 15.

>> Lue lisää messuista ja osallistu 1000 € matkalahjakortin arvontaan!

 1. Ehdottomasti Laos: lapset leikkivät vielä iloisina kaduilla, rento elämänmeno ilman turhaa kiirettä. Elämästä nautitaan kurjista (täältä katsoen) elinoloista huolimatta.

 2. Ikimuistoisin tähän mennessä on ollut Thaimaan Phuketin matka. Kahden pienen lapsen kanssa sekä merellä etä maalla. Paikalliset olivat ihastuksissaan kaksivuotiaaseen vaaleatukkaiseen poikaan. Poliisikin otti syliin lupaa kysymättä.

 3. Meksiko on ollut kaikkein mieleen painuvin reissu . Aivan ihanat vedet tutkia merenalaista elämää. Hienoa upeeta historiaa maya raunioineen ja pyramiideineen.Mahtavaa ruokaa kera meksikolaisen musiikin . Ilmasto ei niin hiostava kuin Thaimaassa. Kaiken kaikkiaan upea maa.Siellä ollessamme , syntyi vielä suomessa meidän ensimmäinen lapsenlasemme.Mieleenpainuvaa kaikin puolin.

 4. Kyllä minun ylivoimaisesti sykähdyttävin kokemus on ollut Aitutakin saari Coocin saarilla. Yksikään kuva eikä tarina kerro kaikkea sitä miltä siellä näyttä ja tuntuu. Aurinko paistaa tasan yläpuolelta, korkeat palmut varjostavat, ruohokattoiset majat ovat uskomattoman hienoja ja laguunin vedeb lämpö ja väri saavat sanattomaksi.
  Suosittelen sellaisen kokemuksen hankkimista ainakin kerran elämässä.

 5. Ehdottomasti paras on ollut Bali. Aurinkoa, sininen valtameri, ystävälliset ihmiset, ihana ruoka, tuoreet hedelmät, värikkyys, hiekka…. Englannilla pärjäsi ja pienellä matkakassalla.

 6. Berliini on minun kaupunkini! Vaikka yleisperiaatteeni on, että niin kauan kuin pallolla paikkoja riittää, samaan ei mennä uudestaan, kävelyretki Berliinissä täytyy aika ajoin uusia.

 7. Huvittavinta on se, että ikimuistoisin matkani on ehdottomasti viime kesän reissu Turkin Alanyaan. Kohteena ei välttämättä mikään mielenkiintoisin, mutta paras matka ehdottomasti mitä ollut. Ystäväni löysi elämänsä rakkauden reissulta ja minä sain monia uusia kavereita, en vaihtaisi mihinkään. Kaupunki reissua tässä haaveillessa olisi mahtava päästä matkamessuille katsastamaan kohteita! 🙂

  1. Tähän yhdyn. Täytyy todeta, että matka läpi talvisen Keski-Aasian, keväisen Kiinan ja lopulta trooppisen Laosin oli kirjaimellisesti unohtumaton ja saavutti suorastaan eeppiset mittasuhteet. Jos yksittäisistä paikoista puhutaan, lienee se Tiibet. Tähän tulokseen olen tullut asiaa jälkikäteen pohdittuani.

 8. Ehdottomasti Nykki eli New York! En ole mikään suurkaupunki-ihminen, sillä yleensä suuret ihmismassat ahdistavat minua, mutta tuo kaupunki vei sydämeni ensi tutustumisella. Toivottavasti pääsen pian palaamaan sinne! <3

 9. Natal, täydellinen hotelli sijainnin ja palvelun suhteen ja loistava ilmasto mutta heti kun lähti ulos alueelta niin pieni jännitys iski kun poliisipartio oli jatkuvasti näkyvillä ja oppaan mukaan he eivät olleet aina ihan reiluja kulkijaa kohtaan. Ja siellä tosiaan näkyi rikkaiden ja köyhien välinen ero mielenkiintoisella tavalla.

 10. Autoiluloma Etelä-Ranskassa, Lento Nizzaan, sieltä vuokra-auto alle, ja ajeltiin pitkin välimeren rannikkoa, sekä sisämään vuoristoisia serpenttiiniteitä läpi pikkukylien. Myöhemminkin Ranska on ollut mieluinen matkakohde:)

 11. Zermatt ehdottomasti. Upeat maisemat ja mahtavat vaellusreitit kesällä. Tuli kosittua lentokentällä ennen reissuun lähtöä niin jäi reissu molemmille hyvin muistiin 🙂

 12. Ikimuistoisin paikka missä koskaan olen matkustanut on ehdottomasti Cocos Keeling Island, vierailin näillä paratiisi saarilla 1980 ,aivan uskomaton paikka Intian valtameressä. Saaret jäivät ikuisesti mieleen.

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy