Halki Skotlannin ja stoppi Edinburghiin :)

Herätys! tukka hyvin, kaikki hyvin vai miten se meni.

Äkkiseltään Skotlannista tulee mieleen viskit, skotti hameet, muurit ja linnat. Tietenkin unohtamatta henkilöitä, kuten formuloiden kolminkertaista maailmanmestari Jackie Stewartia tai kaikille meille tuttua näyttelijää mm. James Bond -elokuvista tunnettua herraa nimeltä Sean Connery.

Belfastista oli alle kolmen tunnin laivamatka Skotlannin Cairnryan:iin. Mitään ihmeellisiä toimenpiteitä ei tarvittu. Varasimme edeltävänä päivänä laivaliput sekä paikan bussille. Päivän aikana seilaa useita aluksia ja nyt tuntui olevan tilaa yllin kyllin. Tosin sesonki alkaa olla jo ohitse. Pikavuorolaiset pääsivät bussin kyydissä laivaan sisälle ja ulos. Toisin kuin meillä Ruotsin- ja Tallinnan laivoilla. Pääsimme nopeasti jatkamaan matkaa.

Päivän aikana kurvailtiin pienempiä teitä aina Edinburghiin asti – kerrassaan hienoja maisemia. Skotlantiin pitää päästä vielä uudestaan. Ehkäpä, joskus voisi järkätä Skotlannin kiertomatkan 🙂 Halukkaita?

IMG_1042

Anteeksi, mutta pitää näitä bussikuvia tänne blogiin laittaa 🙂

IMG_1052

Kiltti -kauppa.

IMG_1066

Paikallinen musiikkopäällikkö ja pikavuoron viihdepäällikkö.

 

IMG_1059

Maisemakuva Edinburghin linnalta.

IMG_5013
Baarimikko kertoi meille viskeistä. Olipa aika kattava ”valikoima”.

Listassa viskit oli jaettu neljään eri ryhmään. Jaettelu oli tehty tuotantoalueiden mukaan eli saaret, ylä- ja alamaat sekä Spey-joen alue.

IMG_1067

Jenni ja Tuomas viskikierroksella.

 

Vastaa

Pikavuoro Maailman Ympäri

Pikavuoro maailman ympäri

Matka- ja tilausajopalvelut Finaround Oy